Тримери за трева

Когато става дума за грижата за една ливада, има много неща, които една косачка за трева не може да направи, неща, за които нашите тримери за трева са направени. При нас в Praktis.bg можете да намерите наистина богат избор от моторни, акумулаторни и електрически тримери за трева, които значително да олекотят работата ви в градината.

С правилните тримери за трева всичко е възможно

Когато става дума за градината, много хора имат сантимент идващ от детски спомени на село, но фактите на модерното време е, че нямаме толкова свободно време колкото ни се ще да имаме.

За това нашият екип ви предоставя с едни от най-качествените и ефикасни методи за справяне с обраслата градина, с нашите тримери можете да се справите с неудобни за косене места.

1. Електрически тримери

Това са най-скромните от нашите предложение в категорията, като те имат своите предимства и възможности, на които можете да разчитате дълго време. Наясно сме, че не всеки има възможността да си вземе най-мощната и голяма косачка, за това ви предлагаме много икономични варианти, които са подходящи за поддържане на градина.

Електрическите тримери идват в различни размери и мощности, както и с различни технологии за разстилане на корда – можете с тях да се погрижите за недостъпните места. Не е нужно да оставяте неокосено между дърветата, с тези тримери лесно можете да се погрижите дори и за тревата излизаща между плочките.

Те са леки и за това са подходящи за дълга употреба, а мощността им напълно адекватно се справя дори и с изсушена трева, която би била трудна за премахване със слаб тример.

2. Акумулаторни тримери

Акумулаторните тримери идват със собствен пакет от батерии и зарядно, като са една много сполучлива комбинация от тишината на електричеството и мощността на бензиновите тримери. Те ви позволяват да се погрижите за местата, където косачката за трева не може да стигне, като можете да си позволите дълъг период на работа с тях без да се изморите.

Така, ако имате екологични съображения, можете да се възползвате от новите ни предложение от акумулаторни тримери за трева, които с лекота ще се справят с трева до 8 мм.

3. Бензинови тримери

Не е случайно това да са най-желаните и търсени тримери, тяхната мощност и капацитет са възможност да се справите с голяма площ за кратък период от време. Дори и едно място да не е косено от дълго време, този тип тример ще се справи с леко с най-обраслите участъци.

Мощността им е толкова добра, че с правилният режещ момент можете да отсечете и младо дърво, а падналите клони няма да са проблем за този наистина впечатляващ представител в света на озеленяването. Можете да разчитате на тези машини, като всяка идва с подходящи ремъци за олекотяване на товара – с този вид тримери не губите време и усилия.

Най-добрите тримери на страхотна и достъпна цена

Не е нужно да се мъчите, олекотете озеленителните си задължения с нашите нови и качествени избори, възползвайте се от предложенията ни на Praktis.bg и спестете време и пари. Ако не сте сигурни кое е подходящо за вас, нашите екипи с удоволствие ще се погрижат да ви насочат към най-оптималният вариант!

Често задавани въпроси за тримери за трева

Електрически или моторен тример за трева да избера?
Корда или нож за моторния тример е по-добре?
Каква дебелина корда за тримера да избера?
Може ли да се сложи нож на електрически тример?
Имате ли съвети за поддръжка на тример?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: