Парочистачки

В света на чистенето има най-различни способи за премахване на наслоена нечистотия, но един от най-добрите начини за дълбоко проникване до ден днешен остава парата под напрежение.

Парочистачки от високо качество се намират трудно, но тук в Praktis.bg можете да разчитате на нашата селекция и да пазарувате спокойни, знаейки, че каквото и да изберете ще е от високо качество.

Направете чистенето си по-лесно с нашите парочистачки

Най-честата употреба на парочистачките е с цел почистване на повърхност, но има и такива с приставки за премахване на тапети. Които е свалял стари тапети ще оцени колко по-лесно става с употребата на парочистачка, спестявате мръсотия, време и нерви.

Свикнали сме да мислим за чистенето като досадна, но необходима част от живота, но за тези от вас, които изберат нашите парочистачки, чистенето ще се превърне в забавно занимание.

Гледайте как мръсотията и мазнините се топят пред очите ви, наслаждавайте се на кристалната чистота на вашите прозорци, подове или дрехи – и всичко това с една лесна за употреба машина. Важното при този вид уреди е тяхната сигурност, тъй като става дума за нагревателен елемент, които превръща водата в пара а това се случва при 100 градуса по Целзий.

За това, когато избирате парочистачка, е важно да е от правилните доставчици като Praktis.bg, ние ви гарантираме сигурност при правилната покупка. Нагревателният елемент най-важният компонент в цялата машина, тъй като именно от неговата дейност зависи ефикасността на една машина.

За това е добре да се залага на добри марки парочистачки и водоструйки доказали се през годините – ние сме наясно и поради това ви предоставяме само най-доброто от света на парочистачките. Големият избор пред вас не е засенчен от качеството, което можете да намерите при нас, а за него ще се убедите сами още при първата употреба.

Различна ефикасност при употреба

Има различни парочистачки, които са подходящи за по-големи помещения, като тяхната форма и дължина прави работният ви капацитет значително по-голям. Не е нужно да се навеждате, специалните машини ви предлагат контрол и ефикасност при употреба, без да се прави компромис с мощността на парата.

Важно е, когато работите да използвате подобаващата приставка, за да увеличите вашата ефикасност – като разбира се професионалните машини имат повече опции. За домашни употреби по-малките размери чистачки са перфектни за миене на прозорци, плочки, фурна или врати.

Големите машини са подходящи за премахването на силни и дълбоки замърсявания и често се използват в индустриален капацитет – по самолети, коли, тежкотоварни автомобили. Като силата на парата дори може да премахне люспите от ръжда по силно засегнатите части на метални конструкции.

Дезинфекциращите свойства на парата позволява на потребителите да премахнат 99% от бактериите по повърхностите около тях, за това са и подходящи за почистването на кухненски помещения. Високата температура също така бързо размеква и унищожава връзката между мръсотията и повърхността и е изключително подходяща за чистене на абразивни повърхности.

Правилната парочистачка за по-добро чистене от Praktis.bg

Често тази машина се вижда като луксозна добавка към арсеналът за чистене, но в момента, в които се сдобиете с нея разбирате, че тя е важна част от вашето ежедневие. Леснотата, с която се чисти е безпрецедентна и става ясно, че без нея е значително по-мъчно – за това се възползвайте от нашите оферти и се сдобийте с най-добрият способ за чистене!

Често задавани въпроси за парочистачки

Губи ли се ефективност при удължаване на парочистачка?
Каква е ефективната дистанция на една парочистачка?
Предлагате ли професионални машини за почистване с пара?
Предлагате ли поправка на уреди за пара?
Можете ли да ми помогнете с избор на уред?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: