Тапети симплекс

Когато говорим за обзавеждането на помещенията в дома ни, повечето от нас свързват един такъв процес със солидна инвестиция. Технологичният напредък днес позволява на купувача да се възползва от куп привилегии и предимства.

В Praktis.bg имаме възможност да изучаваме всеки материал, появил се на пазара, който взима участие при ремонта или освежаването на дома.

Вярваме, че практичният човек може с малко средства да реализира интериорните си идеи от различен характер.

Днес ви предлагаме достъп до една изумително богата от предложения категория. Тук ще може да избирате от различни модели тапети симплекс. Това са висококачествени решения за съвременния и модерен човек.

Тапети симплекс – какво представляват те

Моделите заслужават вниманието дори на най-изявените естети, облицовката за стени не само предпазва естествената мазилка от напукване, но и ще промени цялостния облик на мястото, където я поставите.

Монтирането й е лесно и приятно. Допускаме, че повечето от вас ще се забавляват, докато поставят тапетите в стаята. Нужно е единствено да разполагате със специално лепило, способстващо здравото захващане на хартиения лист върху стената.

Изберете десен, който отговаря на вкусовете ви. Можете да заложите на флорални мотиви или да комбинирате няколко различни цвята. Бъдете смели в решенията си. Ние имаме готови предложения, от които да се възползвате.

Защо да изберете симплекс тапети от тази категория

Симплекс тапети се отличават от стандартните хартиени облицовки с това, че са свръх устойчиви. Те са подходящи за поставяне както в кухнята, така и в хола, трапезарията, спалнята, детската стая. Плътността им не позволява лесно накъсване. Веднъж монтирани върху стените, няма да се налага скоро да ги подменяте.

С тях можете да прикриете всички козметични повреди, появили се с времето по стените в помещенията. Заради добрата си технологична изработка, те умело маскират неравностите.

При попадане на вода по повърхността им, няма за какво да се притеснявате. Бъдете сигурни, че водните капки не ще позволят разграждането на материала. Единственото, което се изисква от вас да направите, е да отстраните водата. Така ще съхраните първоначалния вид на материала.

Не малко от купувачите се спират на тях, заради шумоизолиращите им свойства. Те вярват, че благодарение на тапетите създават една далеч по-благоприятна среда за живот. Освен, че са естетически красиви и несъмнено допринасят за по-красив облик на самото помещение, тези облицовки не позволяват на влагата и мухъла да навлизат в дома ви.

Можете да разгледате и останалите ни видове тапети:

Защо да изберете нас

Praktis.bg сме в готовност да съдействаме при реализирането на всяка една идея. Ние имаме десетки предложения, от които да се възползвате. С ограничен бюджет можете да освежите дома си и да се любувате на привлекателния му вид.

Работим в пряко сътрудничество с доказани производители, което ни позволява да гарантираме в качеството на продуктите, достигащи до вас.

В случай, че имате колебания и не сте сигурни към кой модел да приковете внимание, ние сме в готовност да съдействаме.

Опитни и квалифицирани служители са на разположение. Те ще ви съветват и консултират, така че изборът ви да бъде правилен. Изберете нас и превърнете дома си в едно много по-уютно и приветливо място.

Разгърнете идеите си и стартирайте с тяхната реализация. Помнете, че хартиените облицовки никога няма да напуснат модния подиум!

Често задавани въпроси за симплекс тапети

Какви са характеристиките на симплекс тапетите?
Монтират ли се лесно симплекс тапетите?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: