Тапети за баня и кухня

Обзавеждането на банята е сложен и отговорен процес. Важно е с прецизност да подбирате всеки от детайлите, така че накрая да се получи помещение, в което да ви бъде приятно и комфортно.

На пазара днес се предлагат свръх разнообразни и иновативни обзавеждания. Стените могат да бъдат покрити с фаянс или друг клас плочки. Също така можете да ги облицовате с висококачествени тапети за баня и кухня.

Всичко зависи от предпочитанията на човек. Благодарение на модерните облицовки за стени, хората получават възможност да реализират най-смелите си интериорни идеи.

Днес Praktis.bg създадохме за вас цяла една категория, в която поместихме не малко на брой тапети. Тяхното основно предназначение е свързано с помещения, каквито са банята и кухнята. Характеристиките на този клас хартиени покрития са изключително много.

За да бъде изборът ви качествен и информиран, ние създадохме един кратък наръчник, който да ви помогне да инвестирате в подходящ за помещението модел.

Тапети за баня и кухня – какво да знаем за тях

Представляват първокласни водоустойчиви модели. Тяхната повърхност е обработена по специален начин, така че да отблъсква водните капки и да не им позволява да достигнат до сърцевината на хартията.

Поддържат се лесно. Когато забележите вода по тях, можете с помощта на суха кърпа да отстраните мокрите участъци. Така ще избегнете амортизирането на облицовката и ще запазите първоначалния й вид за дълго време.

Те са чудесно решение за хората с ограничени финансови възможности. Икономичната алтернатива позволява да обгърнете мокрото помещение в цветове и десени, за които от дълго време насам мечтаете, но не можете да си го позволите.

Предлагат се модели, имитиращи различни облицовки и плочки. Те са чудесен избор както за по-малките бани и кухни, така и за просторните санитарни помещения.

Какви модели ще откриете при нас

Предлагаме изключително богат избор. Някои от моделите са имитация на естествена настилка, други ще ви завладеят с монохромни принтове. Трети са в ярки цветове и се превръщат в основен акцент на самото помещение.

Техните качества надскачат многократно тези на стандартните хартиени облицовки за стени. Отличават се с няколко съществени предимства, заради които потребителят решава да инвестира именно в този сектор.

Освен, че играят ролята на облицовка и предпазват естествената мазилка от напукване и амортизиране, те са и основен декоративен акцент. Не само си хармонират отлично с останалата част от обзавеждането, но и имат съществен принос за здравословната обстановка в мокрото помещение или кухнята.

Можете да разгледате и останалите ни видове тапети:

Защо да изберете нас

Praktis.bg имаме решение за всяко търсене. В готовност сме да задоволим дори най-капризните вкусове и предпочитания.

Работим от дълги години с утвърдени и доказани производители, което ни позволява да гарантираме в качеството на моделите, създадени специално за помещения, каквито са банята и кухнята.

Ние сме в готовност да реализираме всяка интериорна идея. Ще допринесем за освежаването на дома ви, без да е нужна сериозна инвестиция от ваша страна. Изберете нас и заедно ще създадем чудеса!

Често задавани въпроси за тапети за баня и кухня

Мога ли да използвам обикновени тапети в банята и кухнята?
Кои видове тапети са подходящи за обзавеждане на баня и кухня?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: