Тапети акрил

Визията на помещенията в дома ни е решаваща за това как ще се чувстваме самите ние. Важно е, когато обзавеждате отделните стаи, да бъдете внимателни и с прецизност да подбирате използваните материали.

Днес на вашето внимание Praktis.bg предлагаме цяла една категория, в която сме поместили разнообразни модели тапети акрил. Знаем, че са обичани от голяма част от потребителите. Те се отличават с практичност и функционалност и навярно това е една от причините хората да инвестират именно в този материал.

Заради дишащата си структура те се запазват дълго върху стените, без да се налага да ги подменяте и да освежавате повторно помещението.

Тапети акрил – каква е истинската им същност

На пръв поглед моделите в тази категория не изглежда по нищо да се отличават от останалите, които можете да откриете в онлайн магазина ни. Истината е, че те се изработват по специална технология.

Под конкретен ъгъл и под високо налягане върху повърхността им се впръсква акрилна пяна.Това се случва при наистина висока температура. Допълнителната обработка допринася за красивата релефна структура, на която ставате свидетели.

Защо да инвестираме в акрилни тапети

Този клас тапети са като бижу за всяко помещение. От тях зависи цялостния интериор в дома ни. Разполагаме с какви ли не разцветки и десени. Освен, че ще се впишат великолепно към стила на обзавеждане, те умеят и да хармонират с мебелировката, която сте избрали.

Акрилните тапети позволяват с тях да обзаведете дома, офиса, заведение или друго помещение. Монтират се лесно и приятно. Не се изисква да имате предварителни познания за този клас материали. Единствено трябва да сте си подсигурили специално лепило, с което да ги поставяте върху стените.

По-смелите от вас залагат на комбинирането на няколко вида тапети акрил. Крайният резултат често пъти граничи с абстрактното. Важно е да се чувствате щастливи от това, което създавате. Цветовете да рефлектират положително върху настроението и нервната ви система.

Заради релефния си слой те имат шумоизолиращи свойства. Устойчиви са на накъсване. Не малка част от потребителите ги избират за детската стая. С тях можете да се вдъхновите за създаване на интериорни шедьоври. Позволете им да преобразят помещението и да нанесат завършващия щрих на самото обзавеждане.

Какви модели ще откриете при нас

Сред богата селекция от тапети ще попаднете на модели в ярки цветове, атрактивни десени, завладяващи орнаменти. Принтовете с флорални мотиви са харесвани от почти всеки. Те позволяват да развихрите въображението си и да ги комбинирате с нестандартни мебели, допълващи цялата тази красота.

Нежните пастелни цветове пасват перфектно на детската стая на вашето мъниче. Изберете нюанс, според предпочитанията на наследниците си. Винаги можете да допринесете за това да се чувстват още по-комфортно и уютно в собственото си кътче.

Можете да разгледате и останалите ни видове тапети:

Защо да изберете нас

Praktis.bg имаме решение, отговарящо на всяко търсене. Селектирали сме десетки модели тапети акрил. Те ще се впишат великолепно към интериора и ще създадат предпоставка за чисто нова визия на помещението. Те са икономичен вариант, който хората с ограничен бюджет могат да си позволят.

Работим с утвърдени производители и това ни дава правото да гарантираме в качеството на класа тапети. Изберете нас и позволете на фантазиите и креативните идеи да се разгърнат!

Често задавани въпроси за акрилни тапети

Къде могат да бъдат използвани акрилните тапети?
Могат ли акрилните тапети да се използват във влажни помещения?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: