Винилни тапети

Винилни тапети – те са перфектното декориране на стените, за което всеки може само да мечтае. Не са привърженици на пожарите и в това се състои основното им качество. При изработката им се използват екологично чисти материали. Предлагат се във всички цветове.

Хората, които са в търсене на съвършената облицовка за стена, могат да я получат като си закупят този вид тапети. Напълно незапалими, те умеят да впечатляват потребителите и да се радват на широка популярност.

Praktis.bg разполага с пълната колекция от винилни тапети. Можете да ги закупите на достъпни за потребителя цени. Отличават се от останалите хартиени покрития за стена. Конкурират се дори с най-качествените мазилки, устойчиви на влага, замърсяване и натоварване.

Какви са предимствата на неповторимите винилни тапети

Всеки един модел, на който ще попаднете в категорията, е в готовност да ви впечатли, заради качествата си, които рядко се срещат в хартиен вариант. Наред с термоустойчивите си свойства, могат да се похвалят и със същата тази издръжливост на влага.

Рядко се късат и изтъняват, след въздействието на водата с тях. Подходящи са за декорирането на стените в кухнята или друго помещение, което има контакт с вода.

Ярките цветове се съхраняват след продължителна експлоатация. Това е основната причина да са желан партньор към интериора на всеки дом.

Какво да знаем за тях, преди да ги купим

Почистването им е лесно, а дори и забавно. Това няма да затрудни нито една домакиня. С тях могат да се прикрият редица дефекти по стените. Можете да се възползвате и от топлоизолационните им свойства.

Потребителите с по-скромни финансови възможни избират да инвестират именно във винилови тапети.

Интересното при този модел е, че самата повърхност се състои от няколко слоя. Не всеки може да го забележи. Това е най-търсената хартиена облицовка за стена, заради качествата, които има.

Подходящи са за всяко пространство, нуждаещо се от повишена степен на хигиена. Ще се впишат перфектно към офис обзавеждането, както и към помещенията в дома.

Може да ги комбинирате със стила, който искате. Гарантирано ще попаднете на модел, който да си хармонира с останалата част от обзавеждането.

Как да изберем подходящ модел винилен тапет

При избора на модел от богатия ни каталог се съобразете най-вече с обзавеждането във вашето помещение. Вземете под внимание цветовете, стила, дизайна. Можете да се консултирате и с нашите продавач-консултанти, ако имате известни колебания.

Нужно е да бъдете прецизни и внимателно да подбирате модела, в който да инвестирате. Не забравяйте, че тази част от обзавеждането ще бъде видима за всеки посетител.

Защо да се доверите на Praktis.bg

Предлагаме ви невероятни решения, които отговарят на търсенето на потребителите. Имаме безброй идеи, умеещи да превръщат скучното помещение в запомнящо се.

Държим изключително много на качеството и този модел тапети е доказателство за това. Работим в пряко сътрудничество единствено с доказани производители, което ни позволява да гарантираме в продуктите, достигащи до вас.

Превърнете дома си в място на мечтите. Поглезите всичките си сетива, докато се радвате на любими тонове и орнаменти. Освежете помещенията, без нужда от твърде много финанси. Ние от Praktis.bg умеем да разпръскваме великолепие и блясък!

С какво се различават винилните тапети от останалите видове тапети?
Какви са предимствата на винилните тапети?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: