Винилни тапети

Винилни тапети – те са перфектното декориране на стените, за което всеки може само да мечтае. Не са привърженици на пожарите и в това се състои основното им качество. При изработката им се използват екологично чисти материали. Предлагат се във всички цветове.

Хората, които са в търсене на съвършената облицовка за стена, могат да я получат като си закупят този вид тапети. Напълно незапалими, те умеят да впечатляват потребителите и да се радват на широка популярност.

Praktis.bg разполага с пълната колекция от винилни тапети. Можете да ги закупите на достъпни за потребителя цени. Отличават се от останалите хартиени покрития за стена. Конкурират се дори с най-качествените мазилки, устойчиви на влага, замърсяване и натоварване.

Какви са предимствата на неповторимите винилни тапети

Всеки един модел, на който ще попаднете в категорията, е в готовност да ви впечатли, заради качествата си, които рядко се срещат в хартиен вариант. Наред с термоустойчивите си свойства, могат да се похвалят и със същата тази издръжливост на влага.

Рядко се късат и изтъняват, след въздействието на водата с тях. Подходящи са за декорирането на стените в кухнята или друго помещение, което има контакт с вода.

Ярките цветове се съхраняват след продължителна експлоатация. Това е основната причина да са желан партньор към интериора на всеки дом.

Какво да знаем за тях, преди да ги купим

Почистването им е лесно, а дори и забавно. Това няма да затрудни нито една домакиня. С тях могат да се прикрият редица дефекти по стените. Можете да се възползвате и от топлоизолационните им свойства.

Потребителите с по-скромни финансови възможни избират да инвестират именно във винилови тапети.

Интересното при този модел е, че самата повърхност се състои от няколко слоя. Не всеки може да го забележи. Това е най-търсената хартиена облицовка за стена, заради качествата, които има.

Подходящи са за всяко пространство, нуждаещо се от повишена степен на хигиена. Ще се впишат перфектно към офис обзавеждането, както и към помещенията в дома.

Може да ги комбинирате със стила, който искате. Гарантирано ще попаднете на модел, който да си хармонира с останалата част от обзавеждането.

Как да изберем подходящ модел винилен тапет

При избора на модел от богатия ни каталог се съобразете най-вече с обзавеждането във вашето помещение. Вземете под внимание цветовете, стила, дизайна. Можете да се консултирате и с нашите продавач-консултанти, ако имате известни колебания.

Нужно е да бъдете прецизни и внимателно да подбирате модела, в който да инвестирате. Не забравяйте, че тази част от обзавеждането ще бъде видима за всеки посетител.

Можете да разгледате и останалите ни видове тапети:

Защо да се доверите на Praktis.bg

Предлагаме ви невероятни решения, които отговарят на търсенето на потребителите. Имаме безброй идеи, умеещи да превръщат скучното помещение в запомнящо се.

Държим изключително много на качеството и този модел тапети е доказателство за това. Работим в пряко сътрудничество единствено с доказани производители, което ни позволява да гарантираме в продуктите, достигащи до вас.

Превърнете дома си в място на мечтите. Поглезите всичките си сетива, докато се радвате на любими тонове и орнаменти. Освежете помещенията, без нужда от твърде много финанси. Ние от Praktis.bg умеем да разпръскваме великолепие и блясък!

Често задавани въпроси за винилни тапети

С какво се различават винилните тапети от останалите видове тапети?
Какви са предимствата на винилните тапети?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: