Тапети PVC

Най-популярните материали, служещи за обзавеждането на бани, това са керамичните плочки. Въпреки това, много от хората решават да заложат на тапети. С тях те могат да украсят стените по великолепен начин и да реализират куп нестандартни идеи.

Praktis.bg ви предлага богата категория, в която са включени разнообразни PVC тапети. Подбрани внимателно и селектирани с прецизност, тези хартиени облицовки за стена са чудесен избор, както за по-малките бани и тоалетни, така и за просторните мокри помещения.

Какви тапети PVC ще откриете при нас

Това е категорията, в която изобилието е нещо съвсем очаквано и оправдано. Множество модели са по местата си и очакват да ги разгледате и да изберете сред тях. Те са идеалното бюджетно решение за хората с ограничени финанси.

Ако вашата баня е в неугледно състояние, а вие нямате достатъчно средства, с които да направите ремонта, то моделите в този каталог ще ви помогнат да освежите санитарното помещение и да го приведете във вид.

Финишният слой предпазва тапетите от разслояване или подуване. Те ще издържат дълго време върху стените, без да бъде нарушена целостта им.

Защо да изберете PVC тапети

Една от причините, заради които си струва да посветите време и внимание именно на тази категория се корени във възможността да икономисате средства. С тези великолепни интериорни решения ще успеете да реализирате нестандартните си идеи.

Покритието, представляващо поливинил хлорид, предпазва украшенията за стени от въздействието на влагата. Те са устойчиви на вода и това ги превръща в чудесен избор за бани, тоалетни или кухненски помещения.

Заради високото ниво на влагонепропускливост, ще предпазят пълноценно всяка мазилка от нараняване. Именно тези свойства превръщат моделите в категорията в достойни конкуренти на далеч по-скъпите керамични и фаянсови облицовки.

Какви са техните предимства

Минималната поддръжка и лесното почистване е една от причините, заради които си струва инвестицията в тях. Влагозащитните им свойства допринасят за лесното поддържане. Нито една домакиня няма да изпита затруднение при освежаване вида им.

Ако забележите, че върху тях е попаднала вода, единственото, което да направите, е с помощта на суха кърпа да я подсушите. Третирайте ги като керамични плочки. Не позволявайте да изсъхват естествено, защото е възможно да останат перманентни петна.

По тях е вероятно все пак да се появи мухъл. Това не бива да ви притеснява. Можете да третирате повърхността им с всички онези препарати, които обикновено използвате за прогонването на плесента от своя дом.

Имат широко приложение в мокрите помещение. С тях освежаващият ремонт не е мечта, а реалност. Можете с малко средства да постигнете чисто нов облик на банята, кухнята или тоалетната.

Множеството принтове, които са част от каталожните продукти, са в готовност да повишат естетическата стойност на всяко помещение.

Можете да разгледате и останалите ни видове тапети:

Защо да изберете Практис

Ние предлагаме всевъзможни ПВЦ тапети. Работим единствено с доказани и утвърдени производители. Това ни позволява да гарантираме в техните качества и устойчивост на влага.

Разполагаме с квалифициран екип от служители, които са в готовност да съдействат при извършване на покупка.

Избирайки нас, вие сте на път да превърнете мокрото помещение в красив оазис, където да извършвате редицата водни ритуали.

Често задавани въпроси за PVC тапети

Какви са предимствата на използването на PVC тапетите?
Могат ли PVC тапетите да се поставят в различни помещения?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: