Фототапети

Винаги можете да допринесете за това домът ви да се превърне в едно много по-уютно и привлекателно място. Днес на пазара се предлагат високотехнологични и ефектни решения, с помощта на които да реализираме интериорните си идеи.

Помнете, че колкото по-цветен, пъстър и шарен е интериора в помещенията, толкова по-щастливи се чувстват хората вътрешно. Цветовете въздействат изключително много на психиката на човек и позволяват на нервната система да се лекува, без намесата на медикаменти.

Ако сте решили да освежите някое от помещенията в дома си, но бюджетът ви е ограничен, предлагаме да се възползвате от един интересен и висококачествен вид тапетифототапети.

Praktis.bg ви осигуряваме достъп до една преливаща от разнообразие категория. Имаме удоволствието да работим дълги години с утвърдени и доказали се производители. До вас достигат най-ефектните и устойчиви материали.

Ще разберете повече за тях, като се потопите в този сектор, обгърнат от цветни изкушения, които да поставите върху стените.

Фототапети – каква е тяхната същност

Свежестта в един дом може да се появи неочаквано с покупката на красив фототапет. В нашия каталог са поместени невероятнo ефектни предложения, сред които да осъществите покупка. С тях можете да преобразите вида на дома, офиса, заведението или друго помещение, независимо от функционалното му предназначение.

Можете да закупите въздействаща 3Д картина или да заложите на имитация на естествена облицовка. Всичко е въпрос на вкус и предпочитания. Красивите пейзажи по нищо не отстъпват на останалите модели. Те въздействат благоприятно върху цялостното състояние на човек. Подобряват настроението и покачват тонуса.

Ще се изненадате как една толкова малка промяна може да нанесе съществени корекции в ежедневието ви и това как се чувствате самите вие.

Какви са предимствата на този материал

Предимствата се коренят извън невероятната визия, която всеки може да забележи с просто око. Може и да не сте се замисляли, но един фототапет уголемява оптически пространството. Това е една от предпоставките хората да избират подобен вид декорация за стени.

Подходящи са за онези помещения, лишени от достатъчно свободно пространство. С тях можете да ги преобразите и да ги превърнете в много по-уютни и привлекателни.

Позволяват мислено да се пренесете на места, които са далеч от вашата реалност. Докато наблюдавате изображението върху фототапета, успокоявате психиката си и отпускате всички сетива.

Поставянето им върху стената е лесно и просто. Нужно е предварително да сте се погрижили за почистване мястото, където планирате да залепите красивия пейзаж.

С него можете да прикриете всякакви козметични повреди, като драскотини, рисунки на деца, лющене на мазилка или друго.

Предварително си купете лепило и отделете минимална част от времето си, в което да залепите фототапета в помещението.

Можете да разгледате и останалите ни видове тапети:

Защо да изберете нас

Предлагаме ви наистина качествени и неповторими модели, от които да се възползвате. В готовност сме да съдействаме при изграждането на цялостния интериор в дома ви. С нас лесно можете да постигнете частично освежаване с малко средства.

Винаги сме насреща да съдействаме, ако се нуждаете от съвет или консултация. Разполагаме с опитен екип от квалифицирани служители, които са запознати със свойствата и качествата на материалите в тази категория.

Изберете продукт от този сектор и превърнете скучното помещение в същински оазис!

Често задавани въпроси за фототапети

Демоде ли са фототапетите?
Как да се подготвите за лепене на фототапети?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: