Тапети дуплекс

Истината е, че когато става въпрос за ремонт, обзавеждане или частично освежаване на дадено помещения, хората са с нагласата, че ще похарчат цяло състояние средства. Замисляли ли сте се някога, че скъпите алтернативи могат да бъдат заменени с много по-икономични такива.

Не е нужно да инвестирате в модерни мазилки, които струват твърде много. Пазарът днес прелива от всевъзможни модели тапети, сред които да осъществите покупка. Предлагаме на вниманието на потребителя цяла една категория, в която сме поместили тапети дуплекс.

Ще останете истински очаровани от многообразието, царящо в този сектор. Подготвили сме изненади, дори за най-претенциозните и взискателни потребители. При нас ще откриете решение, отговарящо на индивидуалното ви търсене.

Тапетите от този клас позволяват реализирането на всяка интериорна идея. С тях нещата се случват по великолепно лесен и приятен начин. Поставянето им върху стените е като детска игра. Не се налага да имате предварителни познания.

Всичко е толкова приятно и завладяващо, че самите вие няма да осетите освежаването на помещението като ремонт. Ще се наслаждавате на промяната и процеса, през който протича.

Тапети дуплекс – какво да знаем за тях

С този клас облицовка за стени можете да прикриете редица нередности, появили се в помещението. Те имат относително голяма дебелина и успяват да допринесат за козметичните поправки, към които се целите. Състоят се от два слоя.

Една от силните страни на тези хартиени облицовки се изразява в дизайна. Ние сме селектирали само една малка част от предложенията, които пазарът предлага. С внимание и прецизност сме направили подбора си, така че да задоволим вкусовете и предпочитанията на най-капризните от вас.

Широката приложимост в комбинация с изгодната цена превръщат тапетите в примамливо предложение, на което трудно може да се устои.

Какво ги отличава от останалите

Моделът представлява усъвършенстван и подобрен вариант на познатите хартиени тапети, някога присъствали в домовете ни. Те са много по-дебели от класическите тапети. Това се дължи на двата слоя, които са обединени в плътен лист.

Подходящи и предпочитани за стени, по които се наблюдават куп несъвършенства. С тях не просто ще ги заличите, но и ще отклоните фокуса в друга посока. Никой няма да стане свидетел на некачественото строителство. Хората ще са заети с това да се любуват на десена и неповторимите шарки, красящи повърхността на хартиената облицовка.

Къде да ги поставим

С тях можете да обзаведете почти всяко от помещенията в дома си. Позволяват да освежите детската стая на малчуганите или да декорирате стените в хола. Нежните, пастелни цветове могат да се впишат великолепно към интериора в спалнята и да допринесат за красивата визия, топлина и уют на това място.

Вие сами избирате къде да ги поставите, придържайки се към собствените си разбирания за красота и естетика. Тапети дуплекс са модерен начин за обзавеждане на дома.

Можете да разгледате и останалите ни видове тапети:

Защо да изберете PRAKTIS

В Praktis.bg вярваме, че съвременните хора залагат на високотехнологичните решения. Предлагаме изобилие от тапети, което ще завладее всичките ви сетива. Държим на качеството, прозиращо през всеки лист от облицовката за стени.

Работим в сътрудничество с реномирани и утвърдени производители. Вярваме в тях и направата на продуктите. Доверете ни се и заедно ще преобразим помещението в дома ви.

Често задавани въпроси за тапети дуплекс

С какво се различават тапети дуплекс от останалите?
Какви са предимствата на дуплекс тапетите?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: