Смесители

Дори и да не ви се вярва, изборът на правилен смесител за вода е изключително важен. Нужно е да се съобразявате с множество особености, за да бъдете наистина доволни от продукта, който закупувате.

На първо място ви съветваме да изберете търговски обект, предлагащ ви богат асортимент. Това ви осигурява разнообразие от дизайни, вписващи се перфектно към интериора на помещението, в което ще бъде монтиран аксесоарът.

Какви смесители за вода се предлагат в Praktis.bg

В онлайн магазина сме подготвили различни видове, подходящи за нуждите дори на най-претенциозните клиенти.

За онези от вас, привърженици на стилната и изчистена визия, сме селектирали класически варианти, отговарящи на очакванията ви.

Нуждаете се от дизайн, придаващ нотки на екзотика във вашата баня или кухня? Ние сме в готовност да задоволим изцяло потребностите ви.

Получавате дълъг гаранционен срок, който ще ви позволи да почувствате сигурност и съдействие, дори при появили се незначителни проблеми със закупения смесител за вода.

Какво трябва да знаете при избора на смесители за вода

За никого не е тайна, че основното потребление на вода е в кухненското помещение. На това място извършвате измиване както на ръце и съдове, така и на плодове, зеленчуци и други продукти.

За да не се налага да посещавате редовно магазини, предлагащи този клас аксесоари, е важно да сте се оборудвали с продукт, който да ви осигури надеждност и да бъде лесно за почистване.

Изборът на такъв артикул изисква да бъдете предварително запознати с основните му характеристики.

Не пропускайте да почерпите знания както за дизайна, така и за класификацията на смесителя, който възнамерявате да закупите.

В старанието си да ви бъдем максимално полезни, ние ще ви съдействаме за придобиването на именно тези познания.

На вас остава единствено да извършите правилния избор, който вече няма да изглежда толкова сложен.

  • Тип смесител;

В нашия онлайн магазин ще откриете два вида смесители – едноръкохваткови и двуръкохваткови. Тези, които от двете страни имат кранове, са двуръкохваткови.

Моделът, чието спиране и пускане на водата се извършва с помощта на лост, се нарича едноръкохватков.

Какъвто и тип смесител да изберете, съобразно нуждите си, ние ви гарантираме за неговата дълга експлоатация.

  • Класификация по форма;

Смесителите в нашия колоритен каталог са свръх разнообразни. Тук ще срещнете изцяло класически форми, които са по-плоски като визия или удебелени. Разполагаме още с R-образни модели и със S, J форми.

  • Материали, участващи в производството;

Безспорно най-разпространеният материал е месингът. Прието е, че той изцяло отговаря на изискванията за здравина, лесна обработка и почистване. Използвани са също и други видове метали и сплави като: бронз, керамика и гранит.

Защо да пазарувате от нас

При нас ще се сблъскате с огромното разнообразие от внимателно подбрани смесители за вода, отговарящи изцяло на нуждите на потребителя.

Можете и сами да се убедите в професионализма ни, обръщайки се за съвет към членовете от екипа. Направете правилния и информиран избор, за който няма да съжалявате.

Ние сме в пряко сътрудничество с едни от най-реномираните и утвърдени производители на пазара, което ни позволява да гарантираме в качеството на всеки един продукт, на който ще попаднете в този сектор. Подарете си удобството и комфорта, които всеки заслужава!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: