Фолио

Всеки човек в даден момент решава да освежи дома си. За съжаление един подобен проект, независимо какъв е обхвата му, изисква солидна сума пари. Ако не разполагате с достатъчно средства и бюджетът ви е ограничен, можете да се възползвате от иновативните идеи, предлагащи се на пазара.

В Praktis.bg сме си поставили за цел да осигурим достъп до първокласни материали, с които да върнете живота във вашите мебели. За нас е повече от приятно да бъдем от полза на хората с неограничено мислено, свързано с интериорните идеи.

Най-добрият начин за промяна на обстановката в дома е използването на самозалепващо се фолио за мебели. Това е материал, който се появява неотскоро на пазара. Ако бъде поставен качествено и прецизно, то твърде вероятно е да не го забележите.

Предлагаме ви огромно разнообразие от модели фолио, с които да освежите домовете си и да разчупите визията на старите и амортизирани шкафове, секции, скринове или друго. Този материал е подходящ за декорирането на различни повърхности. Важно е единствено да се погрижите за предварителната подготовка на мястото, което ще декорирате. То трябва да е чисто, сухо и гладко.

Фолио и неговите съществени предимства

Когато поставяте този материал върху повърхностите, които сте избрали, не е нужно да притежавате специални умения. С него можете да реновирате всяко от помещенията в дома си. Някои от най-предпочитаните модели си остават дървесните, декоративните, едноцветните и тези, които са ефектни.

Размерите са вариращи и е добре да ги разгледате, преди самата покупка. Преценете добре от какво количество материал ще се нуждаете за реализирането на идеите си. Съобразете се пряко с площта на мебелите, които искате да покриете и същевременно с това, да преобразите.

Какви са неговите предимства

Благодарение на самозалепващото се фолио вие можете да променяте нюансите в дадено помещение толкова често, колкото желаете. Няма да се налага да инвестирате голяма сума пари, защото този материал е достъпен за масовия потребител и всеки може да си го позволи.

Осигуряваме ви реалната възможност да развихрите фантазията и творческия си порив. Това фолио е не само красиво решение, но и практично. Често бива използвано за промяна и освежаване на галерии, ателиета, магазини, дома, офиса и т.н.

С него декорирате всяка мебел, която смятате, че се е амортизирала с времето. То покрива перфектно повърхността и ще замаскира драскотини, петна, обелвания.

В каталога сме подготвили не малко предложения, които да грабнете още сега. Важно е да помислите за десена и размера. При необходимост можете да се консултирате с продавач – консултантите ни.

Защо да изберете нас

Praktis.bg винаги имаме решения за вас. В готовност сме да допринесем за обзавеждането, ремонтирането или освежаването на домовете ви. Предлагаме ви качествени материали на достъпни цени.

Работим с утвърдени и доказани производители, което ни позволява да гарантираме в свойствата на моделите, които ще откриете в сектора. Високотехнологичните процеси допринасят за това до вас да достигат наистина качествено самозалепващо се фолио.

При залепването не се изисква да ползвате специални лепила. Бъдете смели в реализирането на интериорните си идеи.

Доверете ни се и заедно ще преобразим всяка мебел или кътче от дома ви. Не изхвърляйте старото обзавеждане – дайте му шанс за още един живот!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: