7 идеи за градината това лято

Проектите ви за градината отлежават за поредна година? Защо не ги осъществите това лято? Не че имаме нещо против обикновената зелена морава, но само си представете, колко добре може да си прекарате, ако добавите едно спретнато басейнче и още няколко екстри. Ето за какво говорим.

Басейн

7 идеи за градината това лято

Няма как да не почнем със синята прохлада, около която се развиват основните летни сюжети. Сглобяемите басейни вече са съвсем достъпно удоволствие, а в сравнение с приятните моменти, които ви гарантират, си струват всеки похарчен лев. Сглобяването и поддръжката са като детска игра, а повечето модели са с включена филтърна помпа и всички необходими аксесоари. Това лято басейните идват в интересни дизайни, имитиращи ратан и камък, за да паснат на всеки двор или градина.

Градински мебели

7 идеи за градината това лято

Вероятно и няколко шезлонга ще свършат работа, обаче ще е съвсем различно ако опънете една шатра, а под нея настаните градински сет с мека мебел или маса за хранене. Животът навън ще е в пъти по-хубав - обзалагаме се, че изобщо няма да искате да влизате вкъщи, ако навън разполагате с подобни екстри. И като заговорихме за екстри, бихте могли да добавите градинска люлка, хамак или люлка-легло, за наистина размазващо удоволствие.

7 идеи за градината това лято

Осветление

7 идеи за градината това лято

Както споменахме, с всички тези глезотии навън, няма да ви се иска да влизате вкъщи, а и само си помислете, какви градински партита или романтични вечери може да заформите. Нужно ви е само малко градинско осветление, може и няколко соларни лами, за да създадете приятна атмосфера. Вечерите със семейството и приятелите ще се превърнат в незабравимо преживяване.

Барбекю

7 идеи за градината това лято

И след като сте изнесли на открито всекидневната, защо да не продължите и с кухнята. Барбекюто е супер алтернатива на останалите начини за приготвяне на храна. Най-накрая ще може да си печете месо, зеленчуци или риба, без да ви се опушва цялата къща. Да не говорим, колко по-здравословно ще стане менюто ви и то без много усилия.

 

Забавления за хлапето

7 идеи за градината това лято

Топлите месеци са перфектният момент да отделите хлапетата от телевизора и компютъра, за да прекарват повече време навън – погрижете се да им осигурите достатъчно забавления на открито като например батут, пързалка, къщичка за игра или креативна маса.

 

Място за съхранение

7 идеи за градината това лято

Все се чудите, къде да оставите велосипеда и градинските инструменти? Не се чудете, ами си поръчайте градинска барака. В нея ще поберете всички градински принадлежности и ще имате лесен достъп до тях винаги, когато ви потрябват. Ако не се нуждаете от толкова много пространство и една градинска ракла ще ви свърши добра работа.

7 идеи за градината това лято

Косачка робот

7 идеи за градината това лято

С всички тези забавления в градината, със сигурност няма да ви е до косене. За щастие може да си вземете един малък помощник, който да свърши цялата работа вместо вас. Косачките роботи работят безшумно, не замърсяват околната среда, могат да бъдат програмирани да косят през нощта, за да не ви се пречкат през деня и не изискват почти никаква поддръжка. Перфектната инвестиция за идеална градина и повече свободно време със семейството и приятелите.

Още идеи за градината ще намерите на praktis.bg

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: