Три идеи за градината за повече радост и релакс

На всички ни омръзна да е студено, влажно, кално и облачно. Копнеем за слънце, синьо небе, зеленина , мирис на цветя и звук на тишина. За тези от вас, които притежават къща с двор и градина, предлагаме няколко варианта как да ги превърнете в райско място за отмора, почивка и забавление за вас и семейството ви.

Идеи за малка и кокетна градина

Необходим бюджет за реализация: до 300 лв.

Ще организираме градина около три пространства за отмора: място за похапване и раздумка, посрещане на чакани и нечакани гости; място за почивка и релаксация и място за забавление и разхлаждане.

За първото пространство ви предлагаме градински комплект в бежово от 3 части, към който лесно можете да добавите още 2 стола при нужда. Идеален за сутрешно кафе или следобеден чай, малка биричка, игра на табла или сладки приказки. Може да го разположите под шарената сянка на асмалъка или под дебелата сянка на някое дърво.

градинска люлка

Следващото приятно място за отмора е люлката в градината. Лежерно да се отпуснете в някой спокоен кът и да се наслаждавате на упойващите аромати на цветя, окосена трева и напечена земя. Особено подходяща за по-слънчевите дни от годината, през които да отпочинете на сянка, лекото полюшване да ви освободи от стреса и напрежението, а песните на птичките да ви отнесат далеч от грижите на всекидневието.

малък басейн

Басейн! Не мислете, че ще минем без басейн! Ще се вместим в бюджета с компактен басейн, който да събере децата, че и вас, да е повод за много писъци на удоволствие и викове на радост! Няма как, за да оцените тишината, трябва и малко гюрултия, ама от онази, която стопля душата: детски смях, радост и лудории. Не му мислете толкова, ако градината е малка:  трябва ви съвсем скромно място, около 2,50 на 2,50 метра. За да е безпроблемно ползването, можете да вземете покривало за басейна, препарат за запазване на чистотата на водата по-дълго, както и задължителната подложка за басейна, за да няма неприятни изненади.

Добавете плодовете на вашия труд и семейната идилия ще бъде пълна, в рамките на един разумен бюджет. Следете промоциите, които предстоят, щом наближи сезонът на градинските удоволствия. Ще го познаете по силните слънчеви лъчи и желанието да се топнете в басейна.

ideaСъвет!

За да е безпроблемно ползването, за да запазите водата чиста и да намалите разходите и времето по смяна на водата, използвайте различни аксесоари:

Средна по големина градина: с вкус към живота.

Необходим бюджет за реализация: до 600 лв.

Предлагаме ви градински комплект от 5 части в цвят капучино: маса от метал и стъкло, която ще внесе стил в градината, гарнирана от четири стола от PVC ратан. За чакани и неочаквани гости, да направите едно каре карти с приятели или да обсъдите местната общност с приятелки. Изпълнен в цвят капучино с намек за средиземнорски начин на живот, повече сиести и дух на „маняна“.

Градинска люлка за трима

Люлката е луксозна, вече е за трима човека, които комфортно да се настанят и отпуснат. Да кажем за семейство с малки деца. Или пък баба, дядо и внуче. Сигурни сме, че ще откриете още много подходящи комбинации за тази удобна люлка с дебели възглавници и приятен дизайн.

Басейн с метална рамка и помпа

Басейнът видимо е пораснал и вече е с метална рамка и помпа. За него ще са ви необходими поне 6 квадратни метра, защото е с размери 3х2 метра - позволява да се развихрите и побира повече хора.  И за вечерни къпания става, с приятно хладен въздух и затоплена от целодневното слънце вода…

ideaСъвет!
Не забравяйте подложка за басейна, покривало и препарат!

Какво казва фън шуй?

Философията на фън шуй (буквално вятър и вода) гледа благосклонно на декоративните елементи в градината, защото те се грижат за разнообразието в нея. Водата е елементът на живота, затова присъствието на малък фонтан или басейн, както ви предлагаме в случая, е повече от желано. Водата има охлаждащ ефект, не само в буквален смисъл, но и върху психиката и мислите. Водата е „мека“ и постоянно в движение, което способства да не се задържат едни и същи неприятни мисли. Високо се ценят кръглите и извити линии, каквито изобилстват в басейните, люлките и мебелите, които ви предлагаме. Съчетанието на различни материали също допринася за хармонията в градината. Но най-важно е отношението и атмосферата, които ще внесете в това пространство – на спокойствие, любов и семейна хармония! 

Голяма градина: място за лукс и градински партита

Необходим бюджет за реализация: 1000+ лв.

ратанов комплект

Дизайнът и стилът  имат значение, затова ще предложим няколко комплекта с ниска маса. Първият е с ратанови мебели: два фотьойла и диван, гарнирани със сиво-бежови възглавници и маса с темперирано стъкло. За малко да кажем,че ни напомнят за „клуб край яхтено пристанище“, но ще се върнем в градината. Стилен комплект, в който диванът внася нотка уют.

ДжакузиВторото ни предложение е за елегантен комплект от 5 части, който разполага с 4 удобни стола  с меки седалки и масичка от метал и стъкло. Предимството на комплекта е, че столовете са сгъваеми, без това да повлиява тяхното ниво на комфорт. Лесно се вадят, местят  и прибират при нужда, което ви дава възможност да имате мобилна „конферентна“ част, която да разполага с различна гледка според случая.

Третото ни предложение е от „по-тежки“ градински мебели, които предлагат контрастен дизайн между тъмна рамка и светла дамаска, която си иска красива бяла тента или голям градински чадър, както и лакирано дърво наоколо. А като притворим очи, виждаме такъв комплект и върху настилка от качествен декинг.

Не сме забравили и по-големите поводи, все пак споменахме градинските партита. За тях сме ви подготвили стилна сгъваема маса с 6 стола към нея. Алуминиеви рамки и темперирано стъкло, които ще подчертаят вкусът ви като домакин на партито.

Не можем да минем без градински павилиони с метални декорации: подходящи са и за по-специални случай – юбилеи, сватбени тържества, фирмени събития.

Басейн за вграждане

Тук възможностите за басейн са няколко, но предлагаме басейн за вграждане. Предоставя достатъчно дължина да се раздвижите с леко плуване или пък лудуване във водата. Можем да добавим и едно джакузи край него, за повече SPA към цялостното изживяване.

Не е трудно да превърнете градината си в райско място за отмора и почивка! Вариантите са много, ние само ви представихме няколко комбинации, според финансовите ви ресурси и големина на градината. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и съдействие в подготовката ви за слънчевия сезон! С радост ще се отзовем!

 

 

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: