9 причини да изберете соларни лампи за градината

Скоро откриваме летния сезон и вадим голяма част от ежедневието си на открито в градината. Думата ежедневие естествено е условна, защото никой не би се отказал от приятна вечеря със семейството в градината или градинско парти с приятелите. И за двете е необходимo едно важно условие - доброто осветление. То не само осигурява светлина през тъмните часове, но внася усещане за уют в градината. За тези, които тепърва ще избират осветление за градината и се колебаят какъв вид  да изберат, ето някои от преимуществата на соларните лампи – хвърлете едно око преди да предприемете покупка.

  1. Ефективност. Тези малки приятели се захранват от акумулираната през деня слънчева енергия и са готови за работа още щом започне да се мръква. Средната им продължителност на светене е около 8-10 часа на денонощие.

  2. Нямат нужда от електрическа енергия, което малко или много ще се отрази на сметката ви за ток. Залагайки на соларното осветление съчетавате грижата за бъдещето на планетата с грижата за банковата си сметка – никак не е зле, нали?

  3. Без кабели. Забравете за кабелите и инсталациите – соларните лампи ще ви спестят всички грижи, време и средства около прекарването на ток до отдалечени точки в градината, което си е огромно преимущество.

  4. Стилни са. На пазара има голямо разнообразие от соларни лампи – декоративни, които да внесат повече цвят и придадат различно очарование на градината,  модерни изчистени модели от инокс, както и цели светлинни гирлянди, захранвани със соларен панел. Със сигурност ще намерите вашия модел.
  5. Мобилност. Ако не ви допада как сте разположили соларните лампи винаги може да ги преместите спрямо вашите предпочитания – лесно е като детска игра.

  6. Безопасност. Ако имате деца и искате да създадете колкото се може по-безопасна среда за тях, соларните лампи са най-добрият избор, защото не се нуждаят от окабеляване. Освен това ограничаването на количеството на електрически проводници намалява риска от пожар в дома.

  7. Независимост от доставчиците на електроенергия. Дори да ви спрат тока, ще сте спокойни, че градината ви е добре осветена. Соларните лампи са подходящи и за отдалечени планински вили, които не разполагат с електричество.

  8. Лесна инсталация и поддръжка. За разлика от електрическите лампи, които трябва да се инсталират от професионалисти, соларните могат да се поставят буквално от всеки, което ви спестява досадните разправии с майстори. Липсата на окабеляване означава и по-малка нужда от поддръжка. Реално тези лампички се грижат сами за себе си. 
  9. Функционалност. Соларните лампи се произвеждат в различен размер и стил, което ги прави подходящи за всякакви пространства: между цветята, по протежение на градинските алеи, около зоната за сядане или басейна, близо до входната врата или гаража.

Сега, след като ви убедихме в преимуществата на соларните лампи, ви предлагаме да посетите страницата ни с градинско осветление и да изберете вашия модел.

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: