Ламперия и стенни облицовки

Известен факт е, че ламперията и стенните облицовки са фундамент при обзавеждането на всяко едно помещение. Подът, таванът и стените са първият етап от подготовката на едно помещение.

Те предоставят възможност за мебелите, осветителните тела и декорациите да изиграят най-ефектно ролята си при изграждането на самия интериор.

Днес ние от Praktis.bg създадохме за вас цяла една категория, в която успяхме да поместим не малко модели, сред които да избирате.

Важно е да знаете, че работим в пряко сътрудничество с доказани и утвърдени производители, което ни позволява да гарантираме в качеството на всички материали, намерили си място в сектора ни с материали за строителство.

Винаги подхождайте с ясна мисъл към това как искате да изглеждат стените във всяко едно помещение, което сте на път да промените и да му придадете индивидуалност. PVC ламперията от край време е предпочитана от хората, целящи елегантност.

Модерната облицовка позволява да бъде използвана без ограничения. Тя е изработена от напълно нетоксични материали, което още повече засилва интереса към нея. Не са малко инвеститорите, дръзнали да се доверят на този материал.

Издръжливостта на пластмасовите панели е само едно от поредните предимства на ламперията. Устойчива е на плесени мухъл и е подходяща както за детска стая и спалня, така и за всяко останало помещение в дома ви.

Ламперия и стенни облицовки – всички предимства

Тя е чудесен избор за всеки, тъй като позволява да бъде използвана както за облицоването на вътрешни стени, така и на тавани. Подходяща е за обзавеждането на различни търговски помещения като офиси, магазини, ресторанти и жилищни сгради.

Лесното й почистване засилва неимоверно интереса към този материал. Нужно е единствено с влажна кърпа да забършете повърхността, за да й придадете бляскав и невероятно красив вид.

С времето не се амортизира и със сигурност ще останете много доволни от избора, който ви предстои да направите.

На пазара ще попаднете на PVC ламперия, предлагана в различни цветове и размери. Важно е да знаете, че срокът на издръжливост е близо 30 години.

Съвсем спокойно можете с нея да заместите тапети, бои, мрамор, плочки или други облицовки. Тя е възможно най-модерният и икономичен вариант за покрития на стени.

Техническите й качества, в комбинация с богатата цветова гама карат хората да предпочитат този материал, пред всички останали.

По отношение на монтажа следва да отбележим, че не се налага да наемате услугите на специалист. Леки и удобни за боравени, отделните елементи от облицовката позволяват и сами да се справите с това.

Защо си струва да заложите на Praktis.bg

От край време сме успели да се докажем като едни от лидерите на пазара. В готовност сме да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-големите естети.

Предлагаме ви достъп до изключително разнообразни и модерни решения, с които да обзаведете всяко от помещенията в дома си.

Винаги сме в готовност да ви консултираме, напътстваме и съветваме, така че изборът ви да е правилен. Консултантите ще съдействат, ако имате нужда от това.

Пазаруването е приятно, лесно и бързо. Не се налага да напускате комфорта, в който сте се настанили. Избирайки нас, вие сте на път да постигнете перфектния интериор навсякъде.

Често задавани въпроси за ламперия и стенни облицовки

От какви материали са направени лампериите и стенните облицовки?
Как се инсталират лампериите и облицовките за стени?
 
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: