Новини

Списък за начинаещи градинари - основни инструменти
Пролетта вече се усеща във въздуха и е време да се погрижим за градината или растенията на балкона. Опитните градинари знаят, че няма нищо по-хубаво от тази цветна медитация, която те откъсва от ежедневните проблеми и зарежда сетивата ти с усещане за хармония. За всички начинаещи в бизнеса, подготвихме списък с инструменти, с които за нула време ще се превърнат в професионалисти.
Вентилационната система от А до Я
Още от древни времена хората в най-горещите места на планетата са изграждали вентилационни системи, с които да поддържат сградите си добре проветрени и в идеални климатични условия. Чистият въздух е едно от най-важните условия за добро здраве и качествен живот.
5 причини да избереш естествен трислоен паркет
Чудиш се, каква настилка да избереш за новия си дом и колкото повече разглеждаш, толкова повече се объркваш. Разбираме те. При избора на настилка трябва да мислиш едновременно за дизайн, функционалност, монтаж, поддръжка и не на последно място бюджет.
От формите за разсад до оранжерията – 12 съвета за начинаещи градинари
Ако и вие сте начинаещ със семената и торовете, вероятно се чудите, дали е време да стартирате с разсада и всичко останало.
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: