Изкуствена трева, защо не?

Тя е винаги зелена, без да я косите или поливате, може да я използвате почти навсякъде и се прави в най-различни модели  и разновидности. Става въпрос за изкуствената трева, която намира все повече и повече приложения в съвременния дом и извън него.

Оказва се, че зелената синтетична настилка има доста предимства, спрямо истинската трева. Като например:

  1. Не се нуждае от поливане. Грехота е да се харчи вода за поливане на градината при положение, че някои хора живеят с режим на водата от години. Освен това ще си спестите пари от сметката за вода.
  2. Не се нуждае от косене. Ароматът на прясно окосена трева може и да е приятен, но не и ако ти се налага да косиш през ден. С изкуствената трева забравяте за това досадно задължение и имате повече време за забавления.
  3. Не се нуждае от торове и химикали. Това преимущество я прави много по-подходяща за малки деца, които обичат да лазят и облизват всичко.
  4. Устойчивост. Изкуствената трева се произвежда от устойчиви материали, които запазват структурата и цвета си за дълго време, независимо от трафика.
  5. Добър външен вид. Независимо от климата, валежите, слънцето и другите атмосферни условия, тя запазва свежия си вид.

След като ви убедихме в преимуществата на изкуствената трева, вижте и няколко страхотни идеи, които може да приложите в екстериора и интериора на своя дом.

Изкуствена трева, защо не?

Изкуствената трева е чудесен избор са терасата, който се съчетава добре с декинг или гранитогрес. Внася усещане за природа и разчупва еднообразието.

 Изкуствена трева, защо не?

Изкуствената трева е идеална за малки външни зони, а комбинирана с френски врати се превръща в неделима част от излъчването на интериора.

Изкуствена трева, защо не?

Много от новите модели изкуствена трева разполагат с дренаж, което ги прави подходящи за зоната около басейна.  

Изкуствена трева, защо не?

Изкуствената трева е много добро решение за детски площадки за игра. Можете спокойно да оставите децата си да се търкалят по нея, без да се притеснявате от зелени петна по дрехите им. 

Изкуствена трева, защо не?

Ако цветовата гама на интериора позволява, изкуствената трева може да се превърне в страхотен килим. Няма как да сбъркате със свежата комбинация от бяло и зелено.

 Изкуствена трева, защо не?

Ако обичате нетрадиционните интериорни решения, бихте могли да използвате синтетичната трева като декорация за стена. Идеята може да се осъществи във всяко помещение от дома ви, а в банята ще е особено ефектно. Важното в случая е да се ограничите с една от стените, която да се превърне в акцент на помещението. 

На пазара излизат все по-нови и интересни модели, като например тези декоративни плочки изкуствена трева Лавандула, Чемшир и Гардения, които вдигат синтетичната настилка на едно съвсем ново ниво и дават много повече  възможности за приложение.

Изкуствена трева, защо не? Изкуствена трева, защо не? Изкуствена трева, защо не?


Вече сигурно имате куп идеи, които да приложите в дома или двора си. На praktis.bg ще намерите всичко необходимо за реализирането им.

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: