Изкуствена трева

В тази категория сме решили да ви сблъскаме с най-различни видове изкуствена трева, която се оказва предпочитана външна настилка.

Предлагаме ви да си отделите достатъчно време, тъй като ще ви бъде нужно. Имаме безброй решения, съобразени с търсенето на потребителя. Всички те са внимателно и прецизно селектирани и са дело на световни производители, които вече са се доказали в тази сфера.

Изкуствена трева и какви са нейните качества

Изкуствената трева има няколко основни предимства: ниски експлоатационни разходи; до 15 години дълъг живот на настилката, в зависимост от начина на приложение; възможност за 24 часа експлоатация на ден.

Тя навлиза все повече като материал за спортни игрища и детски площадки, но също така и като част от декорацията в двора и в градската среда.

Това е една от основните причини да й отделим заслужено внимание и да създадем категория, в която да поместим не малко на брой предложения, отличаващи се като плътност, текстура, размери, цвят, устойчивост, цена и т.н.

Кога си струва да я закупим

Безброй са моментите, в които човек би могъл да опре до изкуствената трева. Обикновено решаваме да инвестираме парите си в нея, когато ни предстои да обзавеждаме двора или градината.

Знаете, че за разлика от естествената растителност, изкуствената трева, освен че не се нуждае от толкова грижи, изглежда естетически много по-красива.

Тя е подходяща още за обособяването на различни кътове в двора. Ако искате да поставите масичка за кафе и няколко стола или люлка, където да релаксирате в компанията на семейството си, можете да заложите на този вид външни настилки.

Тревата ще способства за това да се чувствате пълноценно комфортно и ще допринесе за уюта, който всеки се опитва да постигне. Отделно от това няма да се налага да инвестирате кой знае каква сума пари.

Тя е перфектното решение и за обзавеждането на всякакви спортни игрища. Предпочитана е също за детските центрове, заведения, парти центове и други.

Почистването е като детска игра и не отнема почти никакво време. Не е нужно да я подменяте след кратък период на експлоатация, тъй като нейният живот е приблизително около 15 години.

Какви са причините да изберете Praktis.bg

Няколко са основните причини, заради които наистина си струва да изберете нашия онлайн магазин, а не който и да е било друг търговски обект. Най-напред ще споменем за това, че ние ви позволяваме да пазарувате по предпочитан начин.

Имате възможността да посетите някои от физическите ни обекти и ли да не рискувате здравето си, събирайки се с много хора на едно място.

Напоследък все повече хора залагат на това да пазаруват дистанционно, възползвайки се от опциите в нашата онлайн платформа. Освен, че пестите време, всичко се случва по изключително улеснен за потребителя начин. Само няколко клика върху бутона на мишката са напълно достатъчни, за да се доберете до желания артикул.

Цените в тази категория са конкурентно ниски. Ние винаги ги сравняваме с тези в останалите обекти и ви предлагаме по-изгодни решения, така че да не се налага да харчите всичките си спестени пари за изкуствена трева или декинг.

Изберете нас и нашите видове изкуствена трева и категорично ще постигнете онзи завършек, който сте си представяли!

Често задавани въпроси за изкуствена трева

Защо изкуствената трева е добро решение?
Как да изберем подходящата изкуствена трева?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: