Декинг

Една от главните цели на онлайн магазина на Praktis.bg е да задоволи всячески търсенето дори на най-претенциозните и взискателни потребители. Изключително доволни сме, че след множество усилия ние успяхме да постигнем целта си.

Вече от онлайн магазина ни, а и от всички останали физически обекти, имате възможността да си закупите всевъзможни продукти, с които да допринесете за постигането на мечтаните уют и хармония в домовете и градините си.

Днес на вниманието на потребителите представяме една от най-предпочитаните и желани подови външни настилки, а именно декинг.

Декинг – какво е важно да знаем за тази подова настилка

Съвременните технологии превръщат декинг настилката в изключително издръжлива и износоустойчива, с множество качества като устойчиви цветове, издръжливост на UV слънчева светлина, различна температура и влажност.

Този клас настилка не се деформира и запазва първоначалното си състояние, като това пести разходи за поддръжка и боядисване.

Осигурява стабилност и при ходене на бос крак, което я прави идеална за пространства около басейни, за веранди, за различни пространства около къщата, за хотели и други.

При нас освен различни видове декинг настилки, ще откриете и множество допълнителни елементи, способстващи поставянето и монтирането на композитните продукти. Става въпрос за профили, тапи, сетове за монтаж и други.

Какво да знаем за поддръжката на настилката

Както става ясно тази настилка е изключително устойчива на всякакви външни влияния, в това число сняг, дъжд, влага, слънце и други. Тя няма да се износи толкова лесно и ще ви служи вярно за дълго време, без да се налага повторната й подмяна.

Единственото, което се изисква от вас, за да поддържате вида й идеален, е стандартно почистване, включващо препарат за под.

За разлика от естествената дървесина, декинг настилките не изискват да ги импрегнирате с различни боядисвания или други подготовки, преди да ги преведете в експлоатация.

Освен всичко останало, за което ви споменахме, материалите имат изключително красив вид и това няма как да остане незабелязано, дори от най-взискателните клиенти.

Какво да знаем за Praktis.bg

Както повечето от вас знаят, ние сме лидер на пазара, когато става въпрос за външни настилки и всичко останало, свързано с обзавеждане на градината и дома.

Успяваме да предложим на крайния потребител всевъзможни продукти, благодарение на които да реализира плановете си, без да е необходимо да харчи цяло състояние средства.

Добрата новина е, че от дълго време насам работим в пряко сътрудничество с доказани производители, което считаме, че ни позволява да предлагаме само качествени и проверени стоки - декинг и изкуствена трева.

Това също така ни позволява да ви предлагаме артикулите в магазините си на достъпни цени, които сме убедени, че усещате по джоба си.

Ние осигуряваме на клиентите си два начина за пазаруване – вие избирате по-удобния за вас. Можете да се възползвате от онлайн платформата ни, в която сме поместили всичко налично във физическите обекти или да разгледате стоковия асортимент в някои от магазините ни.

Винаги сме в готовност да ви съветваме и консултираме, така че казусите, които имате, да останат в миналото.

Насреща сме, за да ви помогнем при избора на декинг, така че много скоро да успеете да завършите извайването на екстериора, независимо дали става въпрос за басейн, парти кът в градината, веранда или друг тип дворно пространство!

Често задавани въпроси за декинг

Какво е WPC декинг?
Как да поддържаме и почистваме композитния декинг?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: