Изтривалки

Ако сте в търсене на последния щрих, с който да завършите обзавеждането на дома си, офиса, хотела или друг вид помещение, то значи сте попаднали на правилното място.

Ние от Praktis.bg предлагаме на своите клиенти стотици модели изтривалки и килими, които могат да превърнат в своя собственост.

Какви изтривалки ще откриете при нас

Освен, че се стремим да откликваме подобаващо на търсенето на потребителя и да задоволяваме всячески неговите предпочитания, ние ви предлагаме едни изключително бюджетни решения, в които си струва да инвестирате.

Знаем, че изборът на изтривалки не просто е лесна задача, но и изисква от вас да помислите внимателно върху няколко основни фактора. Ето кои са те:

  • Размери;

Това е първото, на което да обърнете внимание, когато ви предстои да избирате изтривалки. Не забравяйте да премерите пространството пред вратата и да прецените каква да е големината на това подово допълнение.

Ако изборът ви затруднява винаги можете да изберете да се доверите на експертите в онлайн магазина ни, които са в готовност да ви съветват и консултират, така че казусът да бъде решен в кратки срокове.

Помнете, че ние сме винаги насреща, ако се нуждаете от нас. Знаем как да съдействаме и не пропускаме удобен момент, в който да посочим най-изгодното за вас решение.

  • Материали;

Както и сами сте стигнали до извода, при направата на изтривалките се използват наистина разнообразни суровини. Някои от тях са PVC, други от кокос, трети от текстил и гума и т.н.

Тук е моментът да се информирате максимално подробно, относно предимствата и недостатъците на отделните материали и да прецените кой от тях най-точно се вписва в търсенето ви.

Имайте предвид, че гумираният гръб е сред най-предпочитаните, тъй като той допринася за доброто сцепление между изтривалката и пода, независимо от материала му.

  • Дизайн;

Естетите и хората, които обичат да изпипват дори най-дребните детайли, са онези, които изключително много държат на това как ще изглежда изтривалката, която купуват.

Освен, че тя трябва да умее да поглъща праха и дребните частици, трябва и да се вписва съвършено добре към самия интериор.

Не всеки обаче е толкова прецизен, когато става въпрос за тази част от обзавеждането. Затова ние от Praktis.bg сме подготвили решения, които смятаме, че ще паснат на всеки вкус и търсене.

Някои от тях са наистина семпли и бюджетни, вписват се съвършено добре към интериора и придават мечтаната завършеност.

Други са далеч по-атрактивни, включващи надпис или мило послание, с което да приветстват посетителите по подобаващ начин.

Изберете онази изтривалка, която най-точно отговаря на индивидуалното ви търсене. Ние сме в готовност да съдействаме и да ви бъдем от полза по всяко време.

Защо да изберете Praktis.bg

Знаем как да сбъдваме желанията на потребителите и преливащата от продукти категория е доказателство за това.

Предлагаме качествени модели изтривалки, които не просто придават завършеност и приветстват посетители и гости, но и спомагат за осигуряването на една наистина по-здравословна среда за живот.

Възползвайте се от конкурентно ниските ни цени и колоритно разнообразие. Нашите изтривалки ще вдъхнат живот на всяко помещение. Изберете правилното място, където да инвестирате трудно спечелените си пари!

Не правете избор, за който не сте се информирали преди това. Важно е да сте премерили внимателно помещението, да предвидите мебелировката и дали избраната настилка е подходяща за самото обзавеждане.

Избирайки да се доверите на разнообразните модели подови настилки в каталога ни, вие автоматично правите инвестиция, за която да не съжалявате след време!

Често задавани въпроси за изтривалки

Гумена или платнена изтривалка е по-добре?
Как се мие правилно една платнена изтривалка?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: