Прахосмукачки и подочистачки

Иновативните прахосмукачки и подочистачки са уреди, без които няма как да си представим ежедневието. Те са неизменна част от обзавеждането на дома. Тяхната роля е на незаменими помощници в процеса на почистване.

Невъзможно е да замените ефективността им с друг уред. Именно това ги превръща в устройство, в което задължително да инвестираме парите си.

Те са разпространени в съвременния свят и се използват интензивно от хората, които се стремят да живеят в чистота, комфорт и удобство.

Какви видове прахосмукачки и подочистачки предлагаме ние

Не е един критерият, който класифицира този вид бяла техника. Компактността е един от елементите, които имат значение, когато става въпрос за покупка.

По-голямата част от потребителите предпочитат да си набавят възможно най-компактното почистващо средство, което да не заема прекалено много пространство.

Начинът на работа е също основателен критерий, по който да се ръководите. Допълните функции и екстри са нещо, на което е важно да обърнете внимание и да се информирате за тях.

Ето и някои от най-разпространените модели прахосмукачки, които ще откриете при нас:

  • Стандартни модели;

Този вид прахосмукачки и подочистачки са познати на всички. Те присъстват във всеки дом. Използвани са в процеса на почистване. Познавате съвършено предимствата им.

Иновативните предложения в каталога ни не заемат почти никакво пространство. Умело се справят с почистването на труднодостъпни места, каквито са стълбите, например.

  • Роботи;

Едно от онези модерни и високотехнологични устройства, което вече е успяло да докаже незаменимите си качества. Не ги бъркайте с кухненски роботи, тези са дори по-автоматизирани. Повечето от негативните отзиви, отправени към тези уреди, са резултат от по-високата цена, на която се предлагат.

Можете обаче да сте сигурни, че инвестицията ви ще е оправдана след време. В замяна на похарчената сума получавате несравнима доза удобство и комфорт.

Роботът се справя сам с почистването на помещенията в дома, без да се налага да я управлявате и насочвате. Единственото, изискващо се от вас, е да настроите режима на работа.

Предлагат се и такива модели, позволяващи да програмирате час и ден от седмицата. Можете да закупите и модел, който да управлявате с помощта на дистанционно управление. Страхотно е, нали!?

  • Модели за сухо и мокро почистване;

Те са много желани сред потребителя. Не е нужно периодично да използвате услугите на фирми за пране на подови настилки, ако имате такъв уред под ръка. Те не само са надеждни, но и възвръщат блясъка на вашите килими, мокети, пътеки.

Почистват с пара под високо налягане. Изключително подходящи са за семейства с малки деца. Благодарение на тях подовите ви настилки ще бъдат винаги искрящи от чистота.

Защо да изберете Praktis.bg

Ние ви предлагаме несравнимо лесно и удобно пазаруване. Можете да разчитате на нашите специалисти по всяко време, ако имате нужда от съдействие.

В готовност сме да ви консултираме, така че информацията, която да почерпите за определен продукт в каталога, да предопредели избора ви.

Моделите прахосмукачки и подочистачки са дело на световни и доказани лидери, които вече са се утвърдили на пазара. Тяхното име е познато на всеки и можем спокойно да гарантираме за качеството им.

Позволете на дома ви да заблести от чистота. Praktis.bg ви предлага разумни решения, отговарящи на вашето търсене, на още по-разумни цени.

Често задавани въпроси за прахосмукачки и подочистачки

Кой тип прахосмукачки са най-подходящи за килими и мокети?
Какви типове почистващи уреди за настилки се предлагат в Практис?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: