9 хюга идеи за есенен уют вкъщи

Със захлаждането на времето все по-често ни се иска да си останем вкъщи и да се наслаждаваме на домашния уют. Сещаш се – събота сутрин по домашни пантофи с чаша  топъл чай и хубава книга. Ако разбираш за какво говорим, виж и останалите ни идеи в стил хюга, с които да превърнеш дома си в топло есенно гнезденце.

9 хюга идеи за есенен уют вкъщи

Одеяла

За моментите, в които искаш да се сгушиш в нещо меко и топло. Одеялото ще се превърне в твоя най-добър приятел и перфектна компания за четене, гледане на филми или следобедна дрямка.

 

Възглавници

За да се наместиш в оптималната позиция за почивка и релакс. Колкото повече, толкова по-добре – възглавниците са задължителен аксесоар за качествено хюга изживяване.

 

Ароматни свещи

Ябълка и канела, шоколад и череша, лавандула или ванилия - миризмите имат уникална способност да влияят на настроението ни, а ароматните свещи са чудесен начин да създадем усещането за домашен уют.

 

Печива

Кеск, пай с тиква, мъфини и гофрети – домашните печива ще изпълнят въздуха със сладък аромат, а стомахът с усещане за пълно щастие. Ако все още не си се оборудвал с тава за кекс и формички за мъфини, бързо коригирай този пропуск и запретвай ръкави в кухнята.

 

Чай

Билков, черен или зелен чай – за да усетиш домашен уют още от първата глътка. Топлата напитка е чудесен избор за студените месеци, както за теб, така и за твоите гости. А за повече хюга би могъл да се обзаведеш със стилна кутия за чай, комплект красиви чаши или специална каничка за приготвяне на вкусната напитка.

 

Камина

Дори и обикновен конвектор ще стопли дома ти, обаче камината ще стопли и душата ти. Горящите пламъчета и пукащата дървесина създават наповторимо усещане за уют, което не може да бъде сравнено с нищо друго.

 

Декоративна кожа

Няма как да имаш камина, без да опънеш една кожа пред нея, пък дори и декоративна. И в този ред на мисли някак естествено се сещаме за чаша вино, приятна компания и много романтика. Ако и ти се сещаш за същото, не пропускай да метнеш една кожа пред камината.

 

Топла светлина

Знаеш ли, че и светлината си има температура? Нарича се цветна температура и се измерва в градуси по Келвин. Всеки светлинен източник се характеризира с определена цветна температура, в зависимост от която, светлината, която излъчва бива топла, студена или неутрална. За повече хюга ти препоръчваме топлата светлина с температура 2700К.

 

Сауна

Благородно завиждаме на всички, които могат да се поглезят със своя лична сауна 24/7. Това разтапящо удоволствие е най-бързият начин да се освободим от натрупания през деня стрес и да се настроим на честотата на домашната хармония и уют, да не говорим за ползите, с които сауната допринася за нашето здраве. Така че, ако може да си го позволиш, не се колебай.

Още вдъхновение за домашен уют ще намериш на praktis.bg или в нашите физически магазини. Очакваме те!

 

 

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: