Детски лампи

Децата са същества с изключително развихрено въображение, които възприемат света около себе си като голяма площадка за игра.

Те се вълнуват от ярките цветове и всичко, което им напомня, че е време за игра.

Детската стая е малкото царство на детето, където то се чувства комфортно и е свободно да проявява своето въображение.

Както вашият интериор отговаря на вкусовете ви и вътрешното ви усещане за стил и комфорт, така и детската стая трябва да отговаря на детската жизненост и невинност.

За да се радва вашето дете, от Praktis.bg ви предлагаме продукти за осветяване на детска стая, с които ще превърнете стаята му в неговото любимо място.

Зарадвайте детето си с някоя от нашите детски лампи.

Веселите ни детски лампи

Когато създаваме нашите детски лампи, ние се опитваме да се върнем към детето в себе си и да създадем нещо, което би го зарадвало. Ако вие също можете да се върнете назад към щастливите моменти от детството си, ще изберете най-правилно онзи продукт, който най-много би харесал на вашето дете.

Разнообразието от детски лампи включва лампи, подходящи за момченца или за момиченца. Предлагаме лампи в различни форми, цветове и с различни картинки, които ще създадат настроение за вашето дете.

Можете да подарите на детето си лампа във формата на самолетче, за да се радва винаги, когато погледне нагоре. Лампите във формата на цветя внасят красота и свежест в момичешките детски стаи.

Видовете на предлаганите детски лампи според тяхната функция също са различни. Предлагаме аплици и детски полилеи с различно предназначение.

Можете да намерите LED аплици за стена или полилеи, спотове и настолно осветление. Материалите най-често включват дърво за украшенията и стъкло за абажурите.

Добре е в детската стая да има общо осветление, както и специално нощно осветление. Със забавна нощна лампа, детето ви няма да се страхува от тъмното.

Ако детето ви е по-голямо, ще се нуждае от настолна лампа за бюрото си, или нощна лампа за четене. Ние сме предвидили всички нужди от осветление за стаята на вашето дете.

Praktis.bg – всичко за вашия дом

Ние от Praktis.bg работим неуморно, за да ви предложим всичко необходимо за пълно обзавеждане на вашия дом. Ние се грижим да внесем стил и комфорт във вашия интериор и екстериор и не по-малко функционалност.

Ние обръщаме внимание на всичките ви нужди – в това число и нуждите на вашето дете.

Не сме работилничката на дядо Коледа, но при нас със сигурност ще намерите с какво да го зарадвате в детската му стая. Доверете се на Praktis.bg за пълноценно обзаведен дом!

Често задавани въпроси за детски лампи

Как да завършим интериорния дизайн на детската стая?
Как да изберем подходящото осветително тяло за детската стая?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: