Полилеи

Човекът възприема 70% от света чрез своето зрение, а светлината е онова, чрез което зрението ни получава цялата информация. Светлината е навсякъде и разкрива облика на света, създава впечатление за цветове и форми.

Светлината в дома ни е важна част за нормалния ни живот. В днешно време ние я получаваме чрез електрическата крушка, но е важно каква ще бъде обвивката на тази крушка, за да отдадем на светлината заслужената и важност.

Полилеят играе голяма роля в създаването на облика на вашия дом. Ако искате интериорът ни да бъде издържан със стил, правилният избор на полилей е нещо ключово.

Освен, че създава усещане за уют или лукс, полилеят придава мекота на светлината или различен нюанс на цвета.

От Praktis.bg ти предлагаме голям избор от полилеи с изискан стил и различна визия, които ще придадат финален акцент към вашия интериор.

Какво ни предлагат различните полилеи

Полилеите ни са в разнообразни стилове – някои са с по-модерна визия за съвременен интериор, докато други са класически тип. Разнообразието е наистина голямо и покрива големия диапазон от различни предпочитания.

Пенделите, или висящите като камбани полилеи, са винаги интересен акцент към интериора. Можете да избирате между голямо разнообразие от стилове, форма на абажурите и материал.

Формата на абажура може да наподобява камбанка или цилиндър, да имитира различни видове цветя, или да бъде изчистена и минималистична.

Материалът на абажурите създава различно усещане и променя начина, по който крушките светят. Прозрачните и полупрозрачните абажури омекотяват светлината и в зависимост от цвета могат да и придадат по-топъл или по-студен нюанс цвят.

Металните абажури с орнаменти придават изисканост и аристократизъм, а сребристите или златисти метали разкрасяват обстановката. Предлагаме и фино изработени кристални полилеи за изключително луксозна визия. Кристалите придават допълнителен блясък към светлината и

Полилеите без абажур, при които интересната визия идва от специалната крушка, прибавят интересна и съвременна нотка към интериора.

Можете да избирате между полилеи с един, два или няколко абажура. Полилеите с повече абажури внасят повече светлина и са интересен акцент към интериора, но имаме какво да предложим и за почитателите на минималистичния стил.

Обзаведете се със стил в Praktis.bg

В Praktis.bg ти предлагаме най-доброто от всеки стил в интериорното обзавеждане. Ние ще те отведем по-далеч, отколкото си си представял, че можеш да стигнеш, в планирането на интериора си.

Всеки дом може да бъде превърнат в произведение на изкуството. Затова ние предлагаме голямо разнообразие от качествени продукти на достъпни цени. Избери Praktis.bg – нещо повече от строителен магазин!

Често задавани въпроси за полилеи

Какви видове полилеи има?
Как да изберем най-подходящия полилей за стаята?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: