Eнергоспестяващи лампи

Помните ли как, когато бяхме малки деца, родителите ни или бабите и дядовците ни винаги се караха, когато оставим крушката светната при излизане от помещението?

Тогава постоянно се вбесявахме, защото ни спираха от това да излезем и да се радваме на щастливи мигове с приятелите си.

В днешно време, когато вече сме големи и осъзнати хора, ние сме лошите, които постоянно се караме и ходим зад стъпките на нашите деца, които на свой ред винаги забравят осветлението. Наша задача е да гасим крушка след крушка.

Има, обаче един вариант, който не е много нов, но пък е достатъчно непознат за широката аудитория. Той едновременно и свети достатъчно силно, но и спестява доста разходи в края на месеца, когато излизат поредните фактури за ток.

Естествено, парите са най-голям показател за това дали едно нещо работи, или не. Тук също е така – в края на месеца си проличава дали една крушка спестява средства или не.

За съвременния родител, ние имаме невероятното решение – енергоспестяващи лампи. Помнете, че Praktis.bg знае от какво имате нужда.

Защо да изберем енергоспестяващи лампи

Нужно ли е винаги да се чудим какво да правим, когато дойде време за плащане на сметки за ток? Не е ли по-добре част от тези пари да бъде спестена и спокойно да можем да ги инвестираме в нещо друго – да ги спестим за почивката ни през лятото, например!

За да си подарите повече щастливи мигове със семейството после, бъдете разумни сега и вложете средства в това да си закупите енергоспестяващи лампи. Това няма да е голям първоначален разход, но в последствие спестената сума ще е огромна.

Направете вложение в бъдещето и си подарете мечтаната почивка на бленувана дестинация. Всичко е възможно с правилното пазаруване!

Разгледайте и останалите ни предложения за крушки и лампи:

Praktis.bg – знаем какво ви е нужно

Знаете ли колко е приятно чувството наистина да си наясно със себе си? Всъщност, нещо повече – знаете ли колко невероятно е усещането да знаеш какво иска и потребителят, стоящ отсреща още преди да си го заговорил?

Да, това говори много за един търговец, колкото и несериозно да звучи. Един продавач трябва да е малко или много ясновидец и то не в лошия смисъл на думата.

В никакъв случай не започваме да гадаем и да се опитваме да познаваме някакви неща, които нямат абсолютно никакво значение за покупко-продажбата или пък не са в услуга на клиента.

Единственото, което има значение за нас винаги е бил интересът на клиента, за да може в крайна сметка той да излезе доволен от магазина или от онлайн каталога ни.

Дори понякога да прекаляваме с точността си, когато препоръчваме даден артикул, го правим така, че клиентът да е очарован, а не стреснат от нашата акуратност.

Обичаме да се чувстваме успели в поредния си разговор с наш потребител – това ни кара да се чувстваме повече от полезни.

Като край на този текст ще положим две изречения, които да ви покажат нашата привързаност за вас – нашите клиенти. Обожаваме да правим добро всеки един път, в който имаме възможността да го сторим.

Станете част от нашето голямо семейство и се радвайте на щастливите мигове в нашите магазини – тогава, когато за пореден път намирате онова, от което имате нужда. Очакваме ви!

Често задавани въпроси за енергоспестяващи лампи и крушки

Какво представляват енергоспестяващите лампи?
Какви са предимствата на енергоспестяващите лампи?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: