Луминисцентно осветление

Помните ли първия си ден в училище, когато госпожата ви посрещна на прага? Тя ви въведе вътре в класната стая и ви направи способни на всичко, което умеете в момента.

Спомняте ли си първото нещо, което ви привлече вниманието в училище? Да, знаем, че всичко в онзи момент блестеше и сякаш ви заслепяваше до степен, в която не можехте да видите абсолютно нищо.

Всъщност, знаете ли защо е било това? Било е качественото луминисцентно осветление, което е било окачено на тавана в училищното фоайе.

Там, вътре, под покритието на лампата, са се крили и качествените пури, които са осветявали първите ви стъпки в света на просветата.

Училището в последствие е станало просто спомен, но явно достатъчно светъл щом още помните първите лампи, които са ви посрещнали там, на прага.

Защо луминисцентно осветление

Този вид осветление служи най-вече за осигуряване на достатъчен светлинен поток на големи помещения. Можете да срещнете луминисцентни лампи в молове, в детски градини, в училище и в сградите на някои големи институции.

Характеризира се с голяма сила, изключително удобна форма за покриване на голям периметър и най-важното – дълготрайност на действието. Какво друго можете да използвате в офиса си, за да покриете цялото пространство само с няколко инсталирани осветителни тела.

Даваме ви възможността в онлайн каталога на Praktis.bg да изберете сред артикули като пури (вътрешните осветителни тела) или да закупите директно цяло осветително тяло, готово за директен монтаж в помещение.

Разгледайте и останалите ни предложения за крушки и лампи:

Praktis.bg – всичко на достъпни цени

Кой каза, че качеството е скъпо? Кой си е позволил да заяви някога по някакъв повод, че трябва да бъдем пестеливи и да залагаме на куп некачествени стоки?

По този начин пестят ли се пари, или заблудата е превзела масово съзнанията ни? Приятно ли ви е да сменяте крушки и различни други неща у дома, в градината или в офиса, защото винаги залагате на евтиното?

Необходимо ли е да бъдете постоянно нещастни заради това, че за пореден път сте направили грешен избор и сте заложили на алтернативата, на ниската цена, на неизвестния производител?

Винаги ли ще продължи този ваш начин на мислене, или сте готови да промените нещата в своя полза?

Ако сте готови да го направите – ние сме зад вас с куп разнообразни предложения, които са изцяло в интерес на вас – нашите скъпи клиенти. Единственото, което искаме да постигнем, е това да ви посочим правилния път.

Пътят винаги има две посоки. Не се страхувайте да погледнете напред.

Стига със закостенялото мислене и царуването на манталитет, чийто корени не помнят своето зараждане! Грешната представа, че ако днес заложиш на евтиното, утре ще си с едни гърди напред е, смеем да твърдим, дори опасна.

Последното нещо, което можем да кажем, е, че качеството не винаги струва безбожно много пари! Не е вярно, че човек ще трябва да плати цяло състояние, за да може да си позволи спокойствието, което заслужава.

Не е вярно и това, че достъпното винаги е некачествено. Живеем в 21-ви век – времето на качествените алтернативи, на правото на информиран избор и разнообразието.

Бъдете част от времето и живейте на базата на качествени артикули около вас. Живейте днес, за да може утре да сте с една идея по-успешни.

Често задавани въпроси за луминисцентно осветление

Как луминесцентните лампи произвеждат светлина?
Къде е най-добре да се използва луминесцентно осветление?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: