PRAKTIS във Велико Търново

На 25 април в град Велико Търново започна изграждането на строителен хипермаркет PRAKTIS, който ще бъде разположен на ул. Магистрална № 61 срещу Мall ВЕЛИКО ТЪРНОВО на площ от 13 000 кв. м. Обeктът тpябвa дa e гoтoв cлeд 195 дeнa, oкoлo 6 мeceцa. Водосвет за успех в начинанието отслужи свещеноиконом Славчо Иванов от Великотърновската митрополия, който символично положи и първи камък в основите на новостроящата се сграда.

С модерна визия, обогатен асортимент на стоки, подобрени  услуги и сервиз с удобна локация за жителите на района, новият обект ще замени съществуващия.

На територията на новия обект „PRAKTIS” ще бъдатат включени:

  • Строителен хипермаркет с площ 6 500 кв. м.
  • „Драйв ин” строителен и градински център
  • Заведение за бързо хранене              
  • Агро-аптека              
  • Хоби магазин за риболовни принадлежности  

Обширен паркинг за 100 автомобила.

Ще бъдат разкрити над 100 нови работни места.

Сред официалните гости на събитието са кмета на гр. Велико Търново инж. Даниел Панов и представители от различни местни медии. 

От над 50 000 артикула за строителство, довършителни работи, декорация, двор и градина, селскостопански стоки, железария, инструменти и много други стоки и свързаните с тях услуги,  ще могат да избират и пазаруват жителите на целия регион.

„PRAKTIS“ е българската търговска марка за магазини „Направи си сам”. Има 25 години опит на българския пазар с внос и търговия на стоки за ремонта и декорацията. Първият хипермаркет PRAKTIS е построен преди 15 години в гр. София. Днес със седем хипермаркета и online магазин всеки ден посрещаме своите клиенти и работим под мотото „№1 в цените на Балканите”. Стандартите са ориентирани към постоянното разширяване на асортимента от стоки и подобряване на обслужването на нашите клиенти. Търговските консултации и специализираните услуги са сред приоритетните дейности в магазините „PRAKTIS”.

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: