Хипермаркет PRAKTIS скоро и в Пловдив

Първата копка вече е факт – случи се днес, 26 юни 2020г., в присъствието на кмета на град Пловдив, г-н Здравко Димитров, и г-н Любен Милчев - собственик на веригата.Хипермаркет PRAKTIS скоро и в Пловдив
Новото попълнение в семейството на PRAKTIS ще отвори врати до 9 месеца в Градa под тепетата – едно от най-красивите български кътчета.

Хипермаркетът ще посрещне клиентите си на бул. България, на площ от 8000 кв.м, с богат асортимент на стоки, професионални услуги и сервиз.

На територията на PRAKTIS Пловдив ще намерите:

• Строителен хипермаркет
• Строителен и градински център
• Заведение за бързо хранене
• Сервизен център
• Агроаптека
• Цех за мебелен разкрой
• ПаркингПланираме да бъдат разкрити около 90 работни места, a пловдивчани и жителите на целия регион ще могат да избират от над 50 000 артикула за строителство, довършителни работи, декорация, градина и много други стоки и свързаните с тях услуги.

Ако досега не сте влизали в наш магазин, ето и кратката ни визитка:

PRAKTIS е българска верига  магазини от типa Направи си сам. Имаме 30 години опит на българския пазар с внос и търговия на стоки за ремонт и декорация на дома и градината.

Първият хипермаркет PRAKTIS стартира преди 18 години в София, а днес те са вече 7 – в градовете София, Русе, Стара Загора, Видин, В.Търново и Хасково, плюс  online
магазин, в който обслужваме клиенти и от най-малките населени места.

Работим под мотото "№1 в цените на Балканите" и се стремим към постоянно разширяване на асортимента от стоки и подобряване на обслужването.

На днешната дата имаме и още един повод за празнуване – рожденият ден на магазина ни в Стара Загора, който посреща първите си клиенти на днешния ден преди 14 години.  Пожелаваме си още много рождени дни, нови магазини и най-вече доволни клиенти!


PRAKTIS - изборът на домашния майстор и професионалиста!

Хипермаркет PRAKTIS скоро и в Пловдив

Още снимки от първата копка на PRAKTIS Пловдив

Хипермаркет PRAKTIS скоро и в Пловдив

Хипермаркет PRAKTIS скоро и в Пловдив

Хипермаркет PRAKTIS скоро и в ПловдивХипермаркет PRAKTIS скоро и в ПловдивХипермаркет PRAKTIS скоро и в Пловдив

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: