Praktis в услуга на гражданите на община Велико Търново

Съществена част от основополагащите цели на компанията са устойчивото развитие, свързано със социална отговорност и създаване на красива градска среда, в която да израснат децата ни. Това за нас са не само красиви думи, а реални действия, изразени в стремежа ни да бъдем катализатор и активен участник в обществените и бизнес процеси както на национално, така и на регионално ниво.

 

Водени от намерението да подпомогнем община Велико Търново, Praktis, започва проект на значителна инвестиционна стойност. Целта на проекта е безвъзмездното изграждане на транспортна инфраструктура, която да се ползва от гражданите и гостите на град Велико Търново.

 

Изграждането на инфраструктурния проект е част от мегапроект, разгърнат на площ от 13 000 кв. м. Ще бъдат изградени строителен хипермаркет PRAKTIS с площ 6 500 кв. м., Драйв ин строителен и градински център, заведение за бързо хранене, aгро-аптека и хоби магазин за риболовни принадлежности.

 

Строителен хипермаркет PRAKTIS предлага над 50 000 артикула за строителство, довършителни работи, декорация, двор и градина, селскостопански стоки, железария, инструменти и много други стоки и свързаните с тях услуги, които ще могат да избират и пазаруват жителите на целия регион. Клиентите ще разполагат и с Обширен паркинг за 100 автомобила. Целият комплекс ще бъде разположен на ул. Магистрална № 61 срещу Мall ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

 

Praktis ще допринесе за икономическото развитие на региона, като открие над 100 нови работни места. Развитието на нашия бизнес винаги е вървяло ръка за ръка със стремежа да бъдем не само лидери в нашата област, но и активно да допринасяме за благоденствието на местно общинско ниво.

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: