Елдом стартира мащабна еко инициатива „Вие купувате уред Елдом – заедно засаждаме дърво!”

Водещият български производител на уреди за дома Елдоминвест отбелязва своята 35-годишнина. През годините на богат опит фирмата многократно доказва загрижеността си към околната среда. Свидетелство за това са както пестящите енергия уреди Елдом, така и екологично чистите технологии и материали за тяхното производство.

Вие купувате уред ЕЛДОМ – заедно засаждаме дърво

Продължавайки своята екологична насоченост, Елдоминвест стартира мащабна национална кампания „Вие купувате уред Елдом – заедно засаждаме дърво!”. В рамките на инициативата ще бъдат засадени нови гори в различни райони на страната. Акциите се организират съвместно с шестте Държавни предприятия към Министерството на земеделието.

Официалният старт на кампанията е на 19.03.2022 г. (събота) със засаждането на 15 декара нова дъбова гора в село Бистренци, област Русе. До края на годината са планирани още 5 подобни мащабни събития. Всеки желаещ може да се включи като доброволец.

Praktis, в качеството си на еко насочена компания, подкрепя добрия пример на Елдоминвест за опазване и възстановяване на природата в България. Всеки закупен уред Елдом ще допринесе за увеличаването на горите в страната.

Елдоминвест ви призовава: Включете се в националната еко кампания „Вие купувате уред Елдом – заедно засаждаме дърво!„

В уеб сайта на Praktis ще откриете голямо разнообразие от качествени продукти с марка Елдом.

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: