Готови предложения за спалня

Спалня Kristina

Мебели за спалня Kristina предлагат семпла и изчистена визия, подходяща за любителите на модерния минималистичен стил. Серията включва легло, нощно шкафче, два комода, гардероб и етажерка. Мебелите са изработени от ЛПДЧ в бял цвят, и са комбинирани с елегантни дръжки.

Спалня July

Спалня July ще се хареса на почитателите на тъмната дървесина. Мебелите са изработени от ЛПДЧ в декор акация, а дръжките са елегантно интегрирани в дизайна, създавайки интересен декоративен акцент. July включва всичко необходимо за една спалня – от леглото и нощните шкафчета до гардероба.

Спалня Kaliopa Дъб Премиум + Бяло

Спалня Kaliopa Дъб Премиум + Бяло е свежа и модерна комбинация от светъл дървесен декор и бяло. Серията се отличава с функционалност и интересни дизайнерски решения и включва пълния пакет мебели за една спалня. Изработена е от ЛПДЧ, в комбинация със стилни дръжки от метал.

Спалня Marcus

Спалня Marcus е подходяща за ценителите на светлия дървесен декор и изискания стил. Чистите линии на дизайна ще се впишат добре във всяка съвременна спалня. Изработена е от ЛПДЧ и е завършена със стилни декоративни елементи. Състои се от легло, нощни шкафчета, гардероб и няколко модела скринове.

Спалня Тина

Спалня Тина комбинира светъл и тъмен дървесен декор, с кръстосани елементи, създавайки усещане за скандинавски уют. Серията включва двойно легло, нощни шкафчета, гардероб и два модела скринове. Изработена е от ЛПДЧ светъл бор и дъб сонома трюфел.

Спалня Kaliopa Дъб Артисан + Сиво

Спалня Kaliopa Дъб Артисан + Сиво носи очарованието на тъмната дървесина, стилно комбинирана с модерни тъмносиви детайли, които разчупват традиционната визия. Изработена е от ЛПДЧ и предлага двойно легло, нощни шкафчета, комод и два модела гардероби.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: