Готови предложения за спалня

Добре дошли в категорията на Praktis.bg, обхващаща най-релаксиращата зона в дома – спалните помещения. Тук ще намерите готови предложения спалня, които ще ви помогнат да сглобите перфектната комбинация от мебели за спалнята, така че всички те да са в един стил и да паснат идеално в цялостната естетика на стаята.

Почерпете вдъхновение от нашите предложения и комплектовайте своята мечтана спалня в предпочитания от вас стил. А ние сме се погрижили да ви предоставим тази възможност за сравнително ниска цена.

Какво се включва в категорията на готовите предложения спалня

Предстои ви да обзаведете своята чисто нова спалня? Или желаете да внесете нова свежест в старата спалня като замените основните мебели с такива в съвременен стил? Разгледайте нашите готови решения, в които сме групирали най-необходимите мебели за спални според техния стил и модел за перфектното комбиниране на обзавеждането и постигане на еднороден интериорен дизайн.

Тук сме поместили няколко различни предложения според тяхната естетика и стилово усещане, които са изработени от еднакви материали и са в еднороден дизайн. След като изберете конкретния тип спалня пред вас ще се открие възможност за подбиране на отделни нейни компоненти, които желаете да включите към комплекта.

Във всяка подкатегория ще намерите практични нощни шкафчета, комоди (скринове), етажерки, шкафове, тоалетки, гардероби и разбира се, съответстващо им спално легло.

С какво се отличават нашите готови предложения за спалня

Всеки отделен компонент на готовите ни предложения  е създаден с цел перфектно допълване на останалите елементи от модула. Подбрали сме решения, изработени от качествени материали, които да устоят на условията на дълга експлоатация и постоянна употреба. Избираме съвременни цветове и дизайни, които да отговорят на различните вкусове и нужди на нашите клиенти. Предлагаме различни варианти и откъм размери и начин на изработка.

Но ако има нещо, което ни отличава най-много е сравнително ниската цена за спални мебели, които са с наистина добро качество. Това е нашият запазен почерк, който ни прави така разпознаваеми и продължава да връща нашите клиенти отново и отново точно пред вратите на хипермаркети „Практис“ или в онлайн магазина ни Praktis.bg.

Можете да разгледате и останалите ни готови предложения за мебели:

Защо да изберете готовите решения за спалня на Практис

Продуктите, които предлагаме в категорията готови предложения спалня са особено подходящи за хората, които нямат време да търсят и избират поотделно всеки един мебел, който да бъде поставен в спалнята. Ако искате да си спестите тези усилия и да си оставите повече време за други по-целесъобразни неща, то това е вашето място.

Предложенията, които събираме за вас са предварително подбрани с особено внимание, така че да бъдем сигурни че нашите клиенти ще бъдат напълно удовлетворени от своята покупка.

Често задавани въпроси за готови спални предложения

Как да избера подходящи цветове за спалнята?
Как да организирам пространството в спалнята по най-оптималния начин?

Спалня Kristina

Мебели за спалня Kristina предлагат семпла и изчистена визия, подходяща за любителите на модерния минималистичен стил. Серията включва легло, нощно шкафче, два комода, гардероб и етажерка. Мебелите са изработени от ЛПДЧ в бял цвят, и са комбинирани с елегантни дръжки.

Спалня July

Спалня July ще се хареса на почитателите на тъмната дървесина. Мебелите са изработени от ЛПДЧ в декор акация, а дръжките са елегантно интегрирани в дизайна, създавайки интересен декоративен акцент. July включва всичко необходимо за една спалня – от леглото и нощните шкафчета до гардероба.

Спалня Kaliopa Дъб Премиум + Бяло

Спалня Kaliopa Дъб Премиум + Бяло е свежа и модерна комбинация от светъл дървесен декор и бяло. Серията се отличава с функционалност и интересни дизайнерски решения и включва пълния пакет мебели за една спалня. Изработена е от ЛПДЧ, в комбинация със стилни дръжки от метал.

Спалня Marcus

Спалня Marcus е подходяща за ценителите на светлия дървесен декор и изискания стил. Чистите линии на дизайна ще се впишат добре във всяка съвременна спалня. Изработена е от ЛПДЧ и е завършена със стилни декоративни елементи. Състои се от легло, нощни шкафчета, гардероб и няколко модела скринове.

Спалня Тина

Спалня Тина комбинира светъл и тъмен дървесен декор, с кръстосани елементи, създавайки усещане за скандинавски уют. Серията включва двойно легло, нощни шкафчета, гардероб и два модела скринове. Изработена е от ЛПДЧ светъл бор и дъб сонома трюфел.

Спалня Kaliopa Дъб Артисан + Сиво

Спалня Kaliopa Дъб Артисан + Сиво носи очарованието на тъмната дървесина, стилно комбинирана с модерни тъмносиви детайли, които разчупват традиционната визия. Изработена е от ЛПДЧ и предлага двойно легло, нощни шкафчета, комод и два модела гардероби.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: