Гардероби

Ако търсите правилните видове гардероби за домашно обзавеждане, тогава тази категория е точното за вас. Тук ще намерите всичко нужно да оборудвате спалнята или детската стая – те са идеални за побиране на голямо количество дрехи, далеч от молци, и има добавеният бонус за естетична стойност, която съвсем да допълни интериорният ви дизайн.

Какво прави един гардероб ценна вещ за дома

Това, което ние от Практис открихме, с годините, е че хората ценят най-вече издръжливостта и практичността на един гардероб. Разбира се цената има значение, за това тук можете да намерите богат диапазон не само от размери, но и от ценови диапазони.

Може би търсите нещо, което да допълни вече съществуващ гардероб, или искате нещо, което да запълни ниша в дома? Ако целта е цялостно обзавеждане на спалня, можем да ви препоръчаме по-голям размер гардероб с добавена функция за огледало, с плавен механизъм на прибиране на вратите и стилен обков.

Най-важното за един гардероб или система за сортиране на дрехи, е да ви позволява да организирате и складирате своите дрехи по прилежен и удобен за вас начин. Това означава, че избора на подобна покупка зависи изцяло от вашите предпочитания, характер и навици.

Какво можете да намерите в категория „гардероби”

Тук можете да откриете различни по размер гардероби, както и безкрилни системи за спалня с възможност за следващо инсталиране на плъзгащи врати изработени от 3-то лице. Главната селекция се разделя на 2 вида – гардероби с врати и системи за сортиране на дрехи без врати.

Размера на гардероба, разбира се, определя неговият капацитет и къде в дома ви може да пасне той. Различните видове гардероби предлагат разнообразна селекция от начини за подреждане на дрехи, като някои разполагат с рафтове и места за закачалки, а други специализират само в рафтово пространство.

Тук, също така, можете да намерите и модулни части за нов гардероб, като това са надстройки за вече съществуващ такъв, врати с различен размер, и рафтове. Цялостната ни селекция позволява на едно семейство да обогати своето пространство, и да си позволи качествено складиране на дрехи и други принадлежности, на ниска цена.

Как можете да подобрите своя гардероб – съвет от професионалисти

Следните съвети не се препоръчват за хора без опит – ако не се чувствате уверени в способността си, не е желателно да опитвате. Имайте предвид, че можете да нарушите структурната и естетична цялост на новите ви Praktis.bg гардероби.

Това, което можете да направите като след-пазарно подобряване на своят гардероб, е да разпробиете допълнителни дупки за рафтоносачите по цялото протежение на страниците. За да получите възможно най-добрите резултати, ви препоръчваме да използвате наличните рафтове като ориентир.

Това, което може да се направи е да вземете дебелината на рафтовете, която при стандартните гардероби е 16мм, и да наложите този размер от двете страни на вече наличните дупки. Продължете с това разпределение, докато достигнете желаната възможност за смяна позициите на рафтовете.

Имайки предвид вида на рафтоносачите, е най-добре всяка дупка да бъде прокарана с сфредлова бургия с диаметър 3,5см – за най-точно пробиване използвайте по-малък размер първо. Настроите дълбочина на пробива не повече от нужното, тъй като е възможно напълно да пробиете цялата дебелина на страницата на гардероба – препоръчително е 10мм.

При разширяване на дупката с 3,5см-та бургия, използвайте обратна посока на пробиване, за да гарантирате, че пробивното действие няма да „захапе” повече, отколкото желаете. Така имате много повече контрол и реално можете с лекота да разширите дупката.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: