Гардероби

Ако търсите правилните видове гардероби за домашно обзавеждане, тогава тази категория е точното за вас. Тук ще намерите всичко нужно да оборудвате спалнята или детската стая – те са идеални за побиране на голямо количество дрехи, далеч от молци, и има добавеният бонус за естетична стойност, която съвсем да допълни интериорният ви дизайн.

Какво прави един гардероб ценна вещ за дома

Това, което ние от Практис открихме, с годините, е че хората ценят най-вече издръжливостта и практичността на един гардероб. Разбира се цената има значение, за това тук можете да намерите богат диапазон не само от размери, но и от цени.

Може би търсите нещо, което да допълни вече съществуващ гардероб, или искате нещо, което да запълни ниша в дома? Ако целта е цялостно обзавеждане на спалня, можем да ви препоръчаме по-голям размер гардероб с добавена функция за огледало, с плавен механизъм на прибиране на вратите и стилен обков. Предлагаме също така и пълен набор от спално бельо, подходящо за комбиниране с всички наши мебели. Най-важното за един гардероб или система за сортиране на дрехи, е да ви позволява да организирате и складирате своите облекла по прилежен и удобен за вас начин. Това означава, че избора на подобна покупка зависи изцяло от вашите предпочитания, характер и навици.

Какво можете да намерите в категория „гардероби”

Тук можете да откриете различни по размер гардероби, както и безкрилни системи за спалня с възможност за следващо инсталиране на плъзгащи врати изработени от 3-то лице. Главната селекция се разделя на 2 вида – гардероби с врати и системи за сортиране на дрехи без врати. Размера на гардероба, разбира се, определя неговият капацитет и къде в дома ви може да пасне той. Различните видове гардероби от Praktis.bg предлагат разнообразна селекция от начини за подреждане на дрехи, като някои разполагат с рафтове и места за закачалки, а други специализират само в рафтово пространство. Тук, също така, можете да намерите и модулни части за нов гардероб, като това са надстройки за вече съществуващ такъв, врати с различен размер, и рафтове. Цялостната ни селекция позволява на едно семейство да обогати своето пространство, и да си позволи качествено складиране на дрехи и други принадлежности, на ниска цена. Можете да разгледате и специално подбраните ни детски гардероби.

Как можете да подобрите своя гардероб – съвет от професионалисти

Следните съвети не се препоръчват за хора без опит – ако не се чувствате уверени в способността си, не е желателно да опитвате. Имайте предвид, че можете да нарушите структурната и естетична цялост на новите ви Praktis.bg гардероби.

Това, което можете да направите като след-пазарно подобряване на своят гардероб, е да разпробиете допълнителни дупки за рафтоносачите по цялото протежение на страниците. За да получите възможно най-добрите резултати, ви препоръчваме да използвате наличните рафтове като ориентир.

Това, което може да се направи е да вземете дебелината на рафтовете, която при стандартните гардероби е 16мм, и да наложите този размер от двете страни на вече наличните дупки. Продължете с това разпределение, докато достигнете желаната възможност за смяна позициите на рафтовете.

Имайки предвид вида на рафтоносачите, е най-добре всяка дупка да бъде прокарана със сфредлова бургия с диаметър 3,5 см – за най-точно пробиване използвайте по-малък размер първо. Настроите дълбочина на пробива не повече от нужното, тъй като е възможно напълно да пробиете цялата дебелина на страницата на гардероба – препоръчително е 10 мм.

При разширяване на дупката с 3,5 см-та бургия, използвайте обратна посока на пробиване, за да гарантирате, че пробивното действие няма да „захапе” повече, отколкото желаете. Така имате много повече контрол и реално можете с лекота да разширите дупката.

Защо да се доверите на Praktis.bg за обзавеждането на вашия дом

Доверието на Praktis.bg за обзавеждането на вашата спалня и други части от дома се дължи на няколко ключови фактора, които смятаме да разгледаме сега.

Вложихме изключително много усилия, за да ви предложим богат избор от мебели и предмети за декорация на дома. Това разнообразие гарантира, че клиентите могат да намерят продукти, които отговарят на техния стил и нужди, от съвременен до класически дизайн. Praktis е известна с предлагането на висококачествени продукти. Само трябва да поръчате, а ние ще доставим избраните от вас артикули с доказали се доставчици, като ви гарантираме издръжливост и дълголетие, което е от решаващо значение за всяка мебел. В този онлайн магазин, но и във физическите ни обекти, ви предлагаме конкурентни цени, а също често могат да се открият и промоционални продукти с високо качество. Ние сме длъжни да ви предоставим обслужване на високо ниво, за да бъдем сигурни, че ще откриете точната мебел, инструмент или декорация за вашата градина. За нас е важно всеки клиент да бъде доволен и да получи продукт, който да оправдае и най-високите му очаквания. Нашите опитни консулнатни са на среща винаги, когато имате нужда от съдействие повреме на вашия избор, независимо дали разглеждате в този онлайн сайт или избирате от рафтовете на нашия физически магазин, не се притеснявайте да потърсите експертното мнение на консултантите. Ние сме тук, за да ви помогнем, за да ви осигурим всичко необходимо. Започете вашето пазаруване сега и ще получите висококачествени артикули точно пред вашата врата.

Често задавани въпроси за гардероби

Какви материали и стилове са налични?
Колко добре е организиран вътрешният дизайн на гардероба?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: