Закачалки

Закачалките са едно от нещата, които задължително следва да присъстват във всеки дом. Този аксесоар изпълнява някои полезни функции, за които ще ви разкажем малко по-долу в описанието.

Какви закачалки да изберем – стенна или стояща

Стенните закачалки, както самото наименование подсказва, са фиксирани за стената и не могат да се местят току – така. В случай, че сте от хората, които често обичат да правят промени в интериора, съветваме да се насочите към стоящите модели.

Моделите за стена обикновено биват предпочитани за по-малките помещения. Те умеят да пестят от пространството и да създават усещане за повече простор. Що се отнася до броя на местата за закачане, той следва да бъде избран, съобразно нуждите, които имате.

Характерното за стоящите модели закачалки е, че дрехите са една до друга и достъпът до тях е бърз. Някои от моделите имат и колелца, така че преместването им изобщо няма да ви затрудни.

Разбира се, вие сами следва да вземете решение, относно това в кой модел да инвестирате парите си и каква закачалка най-добре би се вписала към интериора на самото помещение.

В кои стаи е препоръчително да има закачалки:

  • Кухня;

Едно от помещенията, в които се изисква да има закачалки, са кухните. Там обикновено домакините закачат кухненска кърпа, ръкохватки или друго. За препоръчване е да заложите на стенните такива.

  • Баня;

Банята е друго помещение, в което се препоръчва присъствието на този аксесоар. Тук обаче е нужно да се предвиди и влиянието на влагата.

  • Антре;

Как би изглеждал един дом, ако в антрето липсваше закачалка, където да поставяме якета, шапки и шалове? Със сигурност организираността нямаше да е на ниво. Предимно потребителите залагат на стоящите модели.

Какво ви предлагаме ние от Praktis.bg

Нашият онлайн магазин сме в готовност да сбъдваме вашите желания. Тук при нас ще попаднете на изключително колоритни предложения, включващи както стоящи модели, така и такива, предназначени за поставяне върху стената.

Стоящите позволяват закачането на различен вид облекла и аксесоари, докато другите не са толкова практични и до известна степен ограничават хората. Отново напомняме, че е нужно да се съобразите преди всичко с пространството, с което разполагате в самото помещение.

Дизайнът е следващото, което отличава самите закачалки. Знаем, че по-голямата част от потребителите са естети и се стремят към това всичко да бъде обзаведено и подредено с вкус.

При нас можете да инвестирате в модел, който си хармонизира отлично с останалата част от интериора в дадено помещение.

Някои от вариантите, които ви предлагаме, са предназначени за отделни дрехи. Така формата на облеклото няма да се промени и няма да се стигне до повторно гладене. Това са онези закачалки, които сме свикнали да гледаме, селектирани в гардероба.

При някои от моделите монтажът се случва изключително лесно и бързо, тъй като не е нужно пробиване на стената. Това са самозалепващите се закачалки. Те не се препоръчват за по-сериозни натоварвания.

Защо да изберете нас

Ние ви предлагаме цени, които нямат аналог. Отделно от това знаем как да ви впечатлим и да ви осигурим достъп до различни модели закачалки, с които да разнообразите интериора в дома си.

Доверете ни се и заедно ще постигнем точно онзи краен резултат, към който се стремите.

Можете да разгледате и другите ни организационни артикули:

Често задавани въпроси за закачалки

Какви видове закачалки има?
Кои са най-здравите закачалки?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: