Скринове

Скриновете са естествената добавка към един гардероб. Те имат потенциала да са също толкова полезни, колкото по-големия си брат, но без заемат толкова вертикално пространство, а това отваря врата за декорация, картини, огледала и цветя.

Какъв скрин е най-добре да изберете за спалнята

Качествата на вашия скрин по избор зависят до голяма степен от вашите нужди, като най-определящият фактор в този случаи е количеството дрехи, хавлии, и спално бельо, с което разполагате. Ако ви се струва, че имате голямо потребление на подобни вещи и те ви трябват редовно, то един скрин би бил доста добра добавка към дома.

Това, което сме научили през годините, е че хората залагат на следните качества при избора на скринове:

  • Естетика – пасва ли на останалите мебели;
  • Габарити (външен размер);
  • Дали има чекмеджета, врати, свободни рафтове;
  • Колко добре може да се интегрира в размера на стаята.

От това заключихме, че най-добрата алтернатива на гардероба е скрина, които хем предлага компактни габарити, хем има капацитета да побере голямо количество лични принадлежности.

С какви видове разполагаме

Основните видове скринове, с които разполагаме са такива с отворен план, с чекмеджета, вратички и такива с добавка за рафтове – разполагаме и с артикули с надстройка отворен план. Това разграничение на пространството ви позволява да използвате този предмет, не само като място за складиране на принадлежности, но и като акцент на стаята.

Именно възможността за избиране между по-разчупен дизайн, и такъв акцентиращ на по-монолитната естетика, ви дава свободата да разнообразите своята спалня. Всички артикули са направени от ПДЧ или ЛПДЧ (LPDC), което определя това колко са лесни за поддръжка – по-полираните повърхности изискват повече поддръжка, за да изглеждат като нови.

Кое е задължително при скрина за спалня

Задължителните аспекти на един скрин, преди всичко останало, е да ви дава нужната възможност за организация на наличните принадлежности. Тази функционалност зависи и от обкова и механизмите, които се ползват – чекмеджета, рафтове, вратички с плавно затваряне, такива без външен обков и прочее.

Голямото предимство на скрина пред гардероба, е че има достижима горна част, която може да се ползва като допълнително пространство за вещи. Там могат да се слагат най-често ползваните или тези с сантиментална стойност като снимки, цветя, аксесоари или накети от далечни страни.

Добре и да се замислите за това, което може да ви бъде нужна за в бъдеще и да го вземете предвид при избора. Може би в момента не се нуждаете от толкова много място за складиране, но вместо шкаф или гардероб, да използвате скрина, за да освободите нужни ви стена.

Какво прави Praktis.bg скриновете по-добри

Нашите скринове са произведени от първокласна ПДЧ дървесина, с издръжлив и стилен ламинат – всеки елемент е внимателно подбран, за да достави нужното удобство. Освен естетика, скриновете ни доставят и необходимата стабилност и свобода да организирате своето пространство точно по начин, които изберете.

Друг важен аспект, е че, благодарение на нашето партньорство с множество български производители, наличните артикули се предлагат на значително по-ниски цени отколкото другаде. Нашата отдаденост към достигане на баланс качество-цена ни позволява да ви доставим възможно най-доброто, което е налично на пазара.

Често задавани въпроси за скринове

Как да избера подходящия размер на скрина?
Могат ли скриновете да се използват, като декоративен елемент в едно помещение?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: