Водоразтворим лак

Прието е да се казва, че водата е важна и вкусна докато не се наложи да вършиш работа с нея. Дълго време ни отне, за да разнищим значението на тази своеобразна максима.

Веднъж разбрана, обаче, тя ни помогна в това да научим повече за нещата, които трябва да знаем за водата в състава на строителни материали. Именно с това ще ви позанимаваме днес – с материал, който се създава изцяло на водна основа.

Добре дошли в Praktis.bg и заповядайте в една от нашите воднисти местности – категория, предлагаща лакове на водна основа.

Тези продукти са нещото, което спасяват толкова много проекти на нашите клиенти, че дори не можем да си представим колко са им ценни – заради това им ги и предлагаме.

Защо да използваме лакове на водна основа

Лакът на водна основа е нещото, което се характеризира с щадене на всички повърхности, върху които се нанесе.

Няма спор, че цветовете при този тип продукти не са нещо невероятно, но все пак имаме материал, който може да се изтрие доста бързо, а следи от неговото присъствие няма.

Не можем да се оплачем от търсенето на този продукт, което е и нещото, радващо ни най-много. Лаковете на водна основа могат съвсем спокойно да бъдат използвани и за всички тези продукти, където се употребяват и обикновените лакове.

Praktis.bg – истината за връзката с клиента

Имаше години, когато тепърва прохождахме на българската бизнес сцена в бранша с продажба на строителни материали и аксесоари за дома, градината и офиса. Тогава не бяхме кой знае колко продуктивни, нямаше ги и съвременните отношения между хората.

Всъщност, именно за отношенията ще говорим в последната част на настоящото четиво. Те са онова, което спасява света от изчезване, те са онова, което толкова много помагаше на всички ни да оцеляваме ежедневно.

Тогава контактите бяха някак си по-лични, нямаше ги и смартфоните, които днес също помагат много, но и цената, която плащаме за тях, е твърде висока понякога. Границите бяха по-ниски, хората можеха да прескачат оградите на личното и никой не казваше лоша дума за това.

Няма да сгрешим ако споменем и това, че масовката от хората уважаваше търговците повече от всичко. Причината?

Всичко идваше от това, че хората имаха нужда от това да бъдат повече заедно, повече единни, задружни, за да се чувстват, че постигат нещо.

Това бе повече от невероятно, когато забелязахме, че можем да сме по-близо до хората и не след дълго се появиха нашите седмични брошури.

Така бяхме в ежедневието на клиента. Той можеше да ни докосне, да види красотата, изяществото и добрината на нашите виждания и политика.

Няма спор, че брошурите бяха хит… но за времето си. Днес всичко стои по толкова различен начин, че само адаптивните могат да се напаснат към промените.

Това качество трябваше да развием. Не отзивчивостта, не трудолюбивостта – тях ги имахме, но адаптивността ни бягаше понякога и ни струваше сериозни усилия, за да я стигнем.

За да няма такива недоразумения, ние приехме задачата си да бъдем по-добри, по бързи във взимането на решения, засягащи бизнеса ни, както и нашите клиенти респективно.

Тогава резултатът не се забави и хората го забелязаха – превръщахме се бавно и сигурно в един съвременен магазин.

Какво е различното при лаковете на водна основа?
Какви са предимствата на лака на водна основа?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: