Гранитогрес

Към настоящия момент на пазара се предлагат какви ли не видове плочки за баня, служещи за обзавеждането на, според повечето хора, най-важното помещение в дома. Ако не сте добре запознати с техните основни характеристики, то напълно допустимо е да бъдете подведени.

Помнете, че отделните видове плочки се отличават с различно ниво на качество, а това е от съществена важност, по отношение на помещението, в което планирате да подновите подовата настилка, било то банята или някое друго.

Гранитогресът е също един от материалите, които се предлагат в различно ниво на качество – 1-во, 2-ро и 3-то.

Ние от Praktis.bg ви осигуряваме достъп до цял един каталог, в който сме поместили не малко на брой видове плочки, сред които да осъществите покупка. Работим в пряко сътрудничество с доказани производители, което ни позволява да гарантираме в качеството на материалите.

Какво представлява познатия на всеки гранитогрес

Тази подова настилка се отличава значително от теракотните плочки и фаянса. Това е един от най-здравите материали, известни с високо ниво на устойчивост и издръжливост.

Той се получава от смесването на глина, пясък и каолин. Разбира се, преди да достигне до крайния потребител, преминава през редица технологични обработки.

Крайният резултат са плочки, които освен, че са здрави, издържат и на влага и удари. Именно това ги превръща в подходящи материали, както при обзавеждането на домовете, така и за монтиране в сгради, подлежащи на постоянен потоп от хора.

Какви са основите в качеството на гранитогреса

За разлика от останалите материали, подходящи за поставяне върху под, то плочките, направени от гранитогрес, много рядко могат да дадат отражение на какъвто й да е дефект, когато говорим за гранитогрес от 1-во ниво.

Плочките от това ниво са толкова здрави, че дори по-грубото транспортиране и опаковане няма да повлияе върху качествата им.

Заради редица качества сред които отлична повърхност, липса на разнотоние и тракнати ръбове, този материал заема най-върховата позиция по здравина.

Плочките от 2-ро и 3-то качество предлагат компромисни решения на по-достъпна цена, но това, което е добре да знае потребителят, е че в онлайн магазина на Praktis.bg се предлагат плочки и от трите вида качество, като това е ясно посочено.

Ето и някои от съществените предимства на гранитогреса, с които да е запознат потребителя:

  • Заради липсата на пори и доброто си уплътнение, материалът е влагоустойчив;
  • Издържа на третирането с химически препарати, съдържащи агресивни частици;
  • Устойчив на механични повреди;
  • Не се надрасква;
  • Термично издръжлив.

Добрата новина е, че днес на пазара се предлагат какви ли не разновидности, сред които имате възможност да избирате. Няма как да не споменем за естетическото му превъзходство.

Достъпните нюанси са в готовност да задоволят вкусовете и предпочитанията, дори на най-големите естети.

Ние от Praktis.bg ви осигуряваме достъп до почти неизчерпаем каталог, включващ гранитогресни плочки. Ако искате помещението да изглежда оптически по-просторно, насочете се към моделите с по-големи размери.

Защо да изберете Praktis.bg

Единствено в нашия онлайн магазин можете да си закупите най-качествените плочки от гранитогрес, които да превърнат домовете ви в красиви, функционални и преливащи от уют.

Ние се грижим за това клиентът да изпитва удовлетворение след направената покупка. Високото качество на материалите си хармонира перфектно с ниските цени, което превръща плочките в удивителен завършек на всяко помещение.

Онези от вас, които изпитват затруднение при избора си, могат да се доверят на квалифицирания ни персонал, в готовност да съдейства на всеки. Подарете си домът, който заслужавате и в който сте инвестирали хиляди левове.

Ние знаем как да ви помогнем и сме насреща за това!

Често задавани въпроси за гранитогрес

По-големи ли са гранитогресовите плочки от фаянсовите и теракотените?
Гранитогресът по-скъп ли е от обикновените плочки за под?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: