Фугиращи смеси

Ако се интересувате от различни видове фугиращи смеси, то значи сте на правилното място. В тази категория от онлайн магазина на ПРАКТИС ви представяме фугиращи смеси разработени от известни производители с богат опит в сферата на строителните материали.

Тези смеси имат много приложения и могат да се използват както в строителството така и в битовите ремонтни дейности. Когато избирате подобен продукт е важно да сте запознати с наличните видове на пазара и свойствата, които те предлагат.

Какви видове фугиращи смеси съществуват на пазара

Пазарът на строителни материали и пособия е изключително богат. Това важи и за асортимента в нашия онлайн магазин. Ние се постарахме да включим предложения от различни по вид фугиращи смеси. Нека ви запознаем с някои от основните типове, тяхното приложени и свойства.

  • Фугиращи смеси на циментова база

Тези смеси представляват комбинация от цимент, пясък и добавки. Съставът им гарантира тяхната добра устойчивост на влага и износване. Фугиращите смеси на циментова база се използват покриване на настилки в бани, кухни, балкони и други влажни и силно натоварени области.

  • Епоксидни фугиращи смеси

Този вид фугиращи смеси има много специални приложения. Използват се за професионални цели където се изисква висока здравина и стабилност. Те предлагат много добра устойчивост на химикали, влага и износване.

  • Аквастични фугиращи смеси

Това е специален вид фугиращи смеси, които намират приложени в запълването на фуги в бани и други помещения, в които се събира влага. Подходящи са за запълване на разстояние между плочките в басейни, спа центрове или душ кабини.

Тези фугиращи смеси предлагат изключително добра водоустойчивост, не предразполагат към развитието на гъбички и са устойчиви на химикали.

Основни свойства на фугиращите смеси – кое ги прави изключителни

Вече набелязахме някои от свойствата на различните видове фугиращи смеси. Сега ще разгледаме цялостно какви са качествата на тези строителни материали и как допринасят за създаването на завършен вид на помещенията.

Основната функция на фугиращата смес е да запълва и затваря разстоянието между две плочки. Благодарение на това се осигурява равномерно и гладко покритие на повърхността. Фугиращата смес също осигурява защита на плочките и придава естетически вид на настилката. Друго свойство на сместа е да свързва плочки и повърхности от различни материали като по този начин се създава здрава и стабилна настилка.

В нашия онлайн магазин ще намерите богато разнообразие от фугиращи смеси подходящи за различни повърхности. Предлагаме фугиращи смеси в голяма цветова гама, за да задоволим предпочитанията на нашите клиенти.

Разгледайте категорията Фугиращи смеси и заявете вашата поръчка от Praktis.bg. Ние гарантираме бърза и коректна доставка.

Често задавани въпроси за фугиращи смеси

Какво е предназначението на фугиращите смеси?
Как се използват фугиращите смеси?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: