Колички

Когато имате нужда от това да транспортирате нещо в градината към кое се обръщате? Към градинската количка, разбира се – тя е подвижна крепост и откровено облекчение на работата.

Много строителни обекти в България нямаше да са същите ако не бяха всички градински колички, за това и в Praktis.bg предлагаме тази разновидност.

За вас има различни възможности, като някои са пригодени за градинско ползване като различни кошове с полиетиленови торби и лопати, или специалните кошове за листа и трева.

Как ги ползвате в крайна сметка зависи изцяло от вашето въображение, това което ние можем да ви предложим е добри продукти на още по-добра цена.

Ако имате нужда от закупуването на допълнителни резервни части за вашите колички, можете да намерите такива на в секцията с аксесоари за градински инструменти. Там можете да вземете пълен комплект от гуми за количките, както и съответните крепежни елементи.

При нужда от големи градински колички

Ако имате нужда от това да извозвате големи количества градински отпадъци или пък се занимавате с оформяне на земя, количка с голям капацитет като нашите 120 литрови, са подходящи за вашата дейност.

Като разбира се тяхната товароносимост е до 170 килограма, което ги прави подходящи дори за пренасянето на бетон или разтвор с цимент, без да се скършат.

Има и по-малки колички от същият род, които отново предлагат здравина и стабилност при транспортиране на големи товари, но са подходящи само за 85 литра. Това я прави перфектната градинска количка понеже побира достатъчно без да заема прекалено много място във вашата барака.

Различна градинска количка

Има и такива колички, които са специално приспособени за градинска употреба, като са снабдени с найлонови торби за изнася на листа или тревна маса.

Така можете да събирате с гребла и търмъци и да складирате голямо количество листна маса или трева за компост, като към кошът и торбата има комплект от ръкавици и лопата за пренасяне на смеси.

При нас в Praktis.bg можете да намерите много семпли, но ефикасни дизайни за градински колички, които могат да са ви в помощ,когато събирате листа през есента.

Също така вършат прекрасна работа при събиране на орехи, бадеми или плодове от подът на вашата градина, като пластмасовите колелца повече от адекватно предлагат нужната мобилност.

Вместо да вдигате тежки щайги или кофи, тази количка ви помага с тежката работа, като ви оставя да се грижите за беритбата, а не с тежкият физически труд на носенето. Устието на количката ви позволява да изсипете съдържанието и в удобен чувал за транспортиране или складиране.

В крайна сметка решението е ваше и това как използвате нашата селекция изцяло зависи от вас, ние ви предоставяме стоки на добро качество на още по-добра цена.

Не подценявайте нуждата си от помощ, добрата градинска количка може да е разликата между приятно прекарване в градината и болки в кръста.

С нас си спестявате ненужни усилия като увеличавате капацитета на вашата работа, без значение дали ще ги използвате за строителна дейност или за озеленяване. В крайна сметка имате възможност да извършите всичко значително по-добре и да бъдете по-продуктивни.

Всички продукти предоставени в този магазин са подбрани заради своята полезност и качество, като смятаме, че всеки може да намери нещо полезно за себе си тук!

Често задавани въпроси за градински колички и колела

Колко товар издържат строителните градински колички?
Количките с кошове за листа нужни ли са ми?
От какво е направена ръчната количка за строителство?
Как се поддържа градинската количка за дърпане?
PVC или метална количка за дърпане е по-добре?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: