Градински аксесоари

Ако сметнете, че имате нужда от допълнителни аксесоари за градината, като малки мотички, лопатки, кофи, способи за боравене с тежки дънери, накрайници, специални ръкавици или дори тел за връзване – при нас в Praktis.bg има.

В крайна сметка ние сме едни от водещите доставчици и дистрибутори на градинска техника и аксесоари в България – така, че при нас можете да намерите всичко.

Възползвайте се от богатия избор от градински аксесоари

Всеки градинар има нужда от инструменти, те му помагат да извърши трудни задания значително по-лесно. А в случая на озеленяването – правилните инструменти ще са разликата между това да свършите работа добре и да се мъчите излишно.

Ако искате да разровите фина почва без да използвате голям инструмент, то малка лопатка или гребло ще ви помогне доста, те са подходящи за достигане до тесни места или спазване на тънка линия. Много често в озеленяването трябва да се спазва конкретен дизайн зададен от ландшафтен архитект – за това трябва да се извършат нещата с прецизност.

При наличие на поливна система с разпръсквачи или на капково, човек не може да си позволи да рискува и да ползва голяма, тромава лопата – за това има фини, малки инструменти за прецизна дейност. При нас в Praktis.bg можете да намерите всякакъв вид градински аксесоари, като тяхното качество, за нас е от огромно значение.

Нашият екип се старае да ви снабди с най-полезните аксесоари, без това да ви струва скъпо – всеки артикул заема важна функция във вашата градина, за това ви ги предоставяме на ниски цени.

Ако цените времето си, тогава няма да се мъчите с неправилните инструменти, сигурни сме, че тук можете да намерите необходимите неща за по-лесна работа.

Ползите от различни градински аксесоари

При нас има изобилие от аксесоари за всеки градинар, като тези от вас, които имат афинитет към ръчният труд ще се зарадват да разберат, че имам коса за косене на трева.

В същата секция можете да намерите и различни по литраж и материал кофи, някои направени за строителна дейност, други за градинска.

Поцинкованите кофи с Руски произход предоставят доста голяма вместимост, до 15 литра, като обработката гарантира, че ще използвате кофата доста дълго време. Ако искате кофа, която да използвате за замазки или бъркане на бетон, то пластмасовите избори са подходящи за вашата дейност.

Пластмасовите кофи са лесни за чистене понеже са значително по гъвкави и всяка наслоена мазилка или филм от бетон ще е лесен за изчукване или премахване.

В крайна сметка ако изпитвате трудност, можете да огънете кофата, за да отлепите замазката от ръбовете на кофата, след това почистването е лесно.

Има множество удължителни прътове, които са с телескопични свойства, направени от алуминий и специална сплав, за лекота и издръжливост.

Тези удължители ви позволяват да използвате четка за боядисване или можете да закрепите специален трион, които да достигне на големи височини, без да рискувате падане.

Всъщност в тази категория можете да намерите всякакъв вид полезни аксесоари за вашата градина, като никой от тях няма една конкретна употреба.

Как ги използвате зависи изцяло от вас, като ви апелираме да пазите себе си и тези около вас – ние ви предоставяме комфорта, вие предоставяте идеите!

Често задавани въпроси за градински аксесоари

Какви аксесоари трябва да притежава всеки градинар?
Какви градински аксесоари могат да намалят усилията в градинарството?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: