Системи за полагане на плочки

Нивелиращите системи за полагане на плочки служат за постигане на плосък, равен и естетически издържан завършек на монтажа.

Независимо дали се полагат на пода или по стените е важно да се гарантира, че всички парчета ще са на едно и също ниво и правилно подравнени. Освен че неравните плочки създават непривлекателна визия, те може да се превърнат и в потенциална опасност от спъване и да се окажат слабо място, склонно към напукване или друга повреда с течение на времето.

За да избегнете подобен дефект, ПРАКТИС предлага качествени решения за подравняване на плочки на изгодна цена, които може да използвате в следващия ремонт на банята.

Ефективни системи за полагане на плочки на отлична цена

Специалните системи за нивелация на плочки са особено приложими при полагането на по-тежки компоненти, при които идеалната равнина е трудна за постигане. Така е например при каменните плочки и гранитогреса. Чудесно средство за подравняване са и когато се изграждат тънки фуги, защото тогава разликите във височината са по-видими. В нашия онлайн каталог ще откриете страхотни строителни ръчни инструменти за подравняване в такива случаи:

  • ключове и планки за нивелиране на плочки и камъни;
  • самонивелиращи се винтови крака за двоен под;
  • кръстчета и кръстачки за фуги – различни размери;
  • дистанционери за фуги;
  • клещи за нивелиране;
  • клипсове и клинове за фуги за нивелираща система;
  • комплекти за нивелиране на плочки, гранит, мрамор.

Как работят системите за нивелиране на плочки

Пълната система за нивелиране помага за идеалното подравняване на съседни плочки, така че да гарантира, че са на еднакво отстояние една от друга и са разположени на едно и също ниво.

Стабилизиращите компоненти осигуряват минимизиране на риска от разместване на плочките, така че докато лепилото изсъхне, те да останат в същото равно положение.

Правилното поставяне на системата гарантира еднаквите фуги в цялото пространство, което подобрява цялостната естетика на положените плочки.

Използването на системи за полагане на плочки носи едно чудесно предимство – спестява време в процеса на монтаж, тъй като подобни усъвършенствани резултати се постигат много по-трудно и времеемко без такива помощници.

В Praktis.bg предлагаме различни системи за плочки, състоящи се от елементи за многократна употреба като клинове, скоби, кръстачки и нивелиращи клещи или ключове. След като лепилото за плочки се втвърди разделителите могат да се премахнат и да бъдат използвани повторно за следващия ви проект в банята.

Това е изключително удобно, практично и същевременно евтино решение, тъй като е нееднократно, а резултатите са повече от задоволителни. Изберете качествени системи за полагане на плочки от нас и никога повече не съжалявайте за некачествената работа на бригадата, снабдила ви с неравен под в банята.

Често задавани въпроси за системи за полагане на плочки

Коя е най-ефективната система за полагане на плочки?
Как се почистват елементите от системата за полагане на плочки?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: