Еднолицеви матраци

Добре дошли в продуктовата категория с еднолицеви матраци, в която предлаганото удобство е на най-висока почит.

Матраците са онази част от леглото, която има най-пряка връзка със степента на комфорт по време на сън. Неслучайно това е и един от най-скъпите компоненти на всички видове легла, тъй като именно на качествения матрак разчитаме за оптимално спокойствие и пълно отпускане във времето на блажена почивка.

В нашия каталог ще попаднете на няколко основни подкатегории домашен текстил:

Еднолицеви матраци с високо качество и на достъпна цена

Това е визитката на тази продуктова категория.

Еднолицевият матрак се отличава от двулицевите матраци по това че разполага със слоеве, увеличаващи комфорта само от едната страна, съответно еднолицевите матраци ви позволяват да спите само на една от техните страни. Другата страна е по правило долна и в зависимост от конкретния модел на матрака може към нея да е прикрепена основа от дървена рамка или ПДЧ плоскост.

В Praktis.bg ще намерите голямо разнообразие от еднолицеви матраци в няколко различни ценови категории, за да може всеки клиент да намери онова което търси и да се чувства удобно с цената на своята покупка. Стараем се да поддържаме асортимент и от най-класически еднолицеви матраци с пружина, тъй като знаем че много потребители все още залагат на такива.

Предлагаме широка гама от съвременни модели с подобрена иновационна специална мултипокет система, обгръщаща фините пружини, предлагащи усъвършенстван комфорт.

Разбира се, залагаме и на еднолицеви матраци от ново поколение с мемори пяна и множество специфични слоеве, прецизиращи предлаганата степен на мекота и удобство. Имате нужда от специализирана грижа за гръбначния стълб? В нашите продукти ще намерите и матраци със специална ортопедична грижа, предлагащи необходимата поддръжка в областта.

Предлагаме матраци с висококачествени свалящи се калъфи за лесна редовна поддръжка, които ще устоят на честа грижа за перфектна хигиена. Търсите матраци с антиалергични свойства и материя адаптираща се към температурата на тялото за поддържане на перфектен топлообмен по време на сън? Разгледайте продуктите в категорията и изберете точно този, който приляга идеално на списъка ви с търсени качества.

Можете да разгледате и останалите видове матраци, които предлагаме:

Защо е важно да спим на качествен матрак

Всички специалисти съветват да се обръща по-специално внимание при избора на матрак и това не е случайно. Все пак именно от матрака, на който спим до голяма степен зависи дали наистина ще си починем и на следващата сутрин ще се събудим бодри и готови за новия ден.

Затова в Praktis.bg не сме склонни да правим компромис с качеството на предлаганите от нас матраци и предложенията ни в категория еднолицеви матраци го доказват с пълна сила.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: