Покривки и аксесоари

Онлайн магазинът ни Praktis.bg ви предлага цяла една палитра от интересни, стилни и практични модели покривки и аксесоари. Всички те имат и естетическо значение и вие няма как да не забележите това.

Благодарение на продуктите от сектора за домашен текстил вие успявате да прикриете всички малки несъвършенства, появили се върху повърхността на вашата маса.

Освен това, покривките и мушамите са в готовност да предпазят плота от механични повреди. Не на последно място способстват за създаване на оригинален и красив външен вид.

Разбира се, когато ги избирате, е важно да се съобразите с няколко специфики и характеристики. Ще ви разкажем малко повече за това, така че да не се лутате дълго време в търсене, а да насочите вниманието си към нещо конкретно.

Какви покривки, мушами и аксесоари ще откриете при нас

В нашия онлайн магазин текстурите и цветовите решения са наистина разнообразни. Ще попаднете както на класически стилове, така и на далеч по-нестандартни. Размерите също позволяват да се съобразите с мебелите във вашата кухня или трапезария.

Формата е следващото, на което да обърнете внимание. От ключова необходимост е тя да бъде съобразена с тази на вашата маса. В противен случай рискувате да инвестирате парите си в покривка или мушама, която да остане неизползваема.

С какво да се съобразите при самия избор

Сигурни сме, че не малко от вас се чудят как изобщо могат да разберат коя покривка е най-подходящата за тях.

Най-напред мислете за покупката като за нещо, което ви носи удоволствие. В никакъв случай не я приемайте като ангажимент, тъй като така се губи радостта от търсене, разглеждане и инвестиране.

И помнете – размерът има значение. Важно е краищата на самата покривка или мушама да не пречат на хората. Нужно е висящите страни да бъдат около 20 см. Не бива да превишават 40 см.

Материалът е следващото, на което да обърнем внимание. Той трябва задължително да бъде лесен за почистване. Препоръчително е да се използват естествени материали или тъкани със специално покритие.

Нека все пак да не забравяме, че върху този тип повърхности често остават петна и премахването им не бива да ни затруднява излишно.

Цветът задължително трябва да пасва на интериора, тъй като в противен случай би могло да се получи пълно несъответствие и всичките ви усилия, свързани с обзавеждането, да отидат на вятъра.

В случай, че оформлението е в светлата гама, то и аксесоарът не бива да се отклонява от този тренд. Една покривка или мушама, закупена от тази категория, гарантирано ще освежи интериора и ще създаде чувство за нещо свежо, ново и различно. Можете още да допълните с някоя картина с вкусотия, която подбужда апетита.

В ПРАКТИС също така ще откриете:

Защо да се доверите на Praktis.bg

Когато избирате да пазарувате от Praktis.bg, вие автоматично залагате на това да промените интериора в дома си в една по-добра насока.

Заради прецизната селекция, на която ще станете свидетели, кухнята, холът, трапезарията или масичката за кафе могат да се преобразят в съвсем нова и различна мебел.

Имате възможност да пазарувате както от физически обект, така и от онлайн магазина ни. Изберете подходящите покривки и аксесоари и нанесете онзи завършващ щрих, който от дълго време планувате!

Често задавани въпроси за покривки и аксесоари

Какви покривки и аксесоари се предлагат в Практис?
Кое е по-подходящо за кухненската маса – памучна покривка или мушама?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: