Покривки и аксесоари

Онлайн магазинът ни Praktis.bg ви предлага цяла една палитра от интересни, стилни и практични модели покривки и аксесоари. Всички те имат и естетическо значение и вие няма как да не забележите това.

Благодарение на продуктите от този сектор вие успявате да прикриете всички малки несъвършенства, появили се върху повърхността на вашата маса.

Освен това, покривките и мушамите са в готовност да предпазят плота от механични повреди. Не на последно място способстват за създаване на оригинален и красив външен вид.

Разбира се, когато ги избирате, е важно да се съобразите с няколко специфики и характеристики. Ще ви разкажем малко повече за това, така че да не се лутате дълго време в търсене, а да насочите вниманието си към нещо конкретно.

Какви покривки и аксесоари ще откриете при нас

В нашия онлайн магазин текстурите и цветовите решения са наистина разнообразни. Ще попаднете както на класически стилове, така и на далеч по-нестандартни. Размерите също позволяват да се съобразите с мебелите във вашата кухня или трапезария.

Формата е следващото, на което да обърнете внимание. От ключова необходимост е тя да бъде съобразена с тази на вашата маса. В противен случай рискувате да инвестирате парите си в покривка или мушама, която да остане неизползваема.

С какво да се съобразите при самия избор

Сигурни сме, че не малко от вас се чудят как изобщо могат да разберат коя покривка е най-подходящата за тях.

Най-напред мислете за покупката като за нещо, което ви носи удоволствие. В никакъв случай не я приемайте като ангажимент, тъй като така се губи радостта от търсене, разглеждане и инвестиране.

И помнете – размерът има значение. Важно е краищата на самата покривка или мушама да не пречат на хората. Нужно е висящите страни да бъдат около 20 см. Не бива да превишават 40 см.

Материалът е следващото, на което да обърнем внимание. Той трябва задължително да бъде лесен за почистване. Препоръчително е да се използват естествени материали или тъкани със специално покритие.

Нека все пак да не забравяме, че върху този тип повърхности често остават петна и премахването им не бива да ни затруднява излишно.

Цветът задължително трябва да пасва на интериора, тъй като в противен случай би могло да се получи пълно несъответствие и всичките ви усилия, свързани с обзавеждането, да отидат на вятъра.

В случай, че оформлението е в светлата гама, то и аксесоарът не бива да се отклонява от този тренд. Една покривка или мушама, закупена от тази категория, гарантирано ще освежи интериора и ще създаде чувство за нещо свежо, ново и различно. Можете още да допълните с някоя картина с вкусотия, която подбужда апетита.

Защо да се доверите на Praktis.bg

Когато избирате да пазарувате от Praktis.bg, вие автоматично залагате на това да промените интериора в дома си в една по-добра насока.

Заради прецизната селекция, на която ще станете свидетели, кухнята, холът, трапезарията или масичката за кафе могат да се преобразят в съвсем нова и различна мебел.

Имате възможност да пазарувате както от физически обект, така и от онлайн магазина ни. Изберете подходящите покривки и аксесоари и нанесете онзи завършващ щрих, който от дълго време планувате!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: