Градински маси

Около маса се вършат все хубави неща: празненства, събирания, раздумки, хапване, пийване. Всичко това според размера на масата. Предлагаме големи и малки градински маси, стилни и всекидневни, във всякаква форма и материал - пластмасови, метални, алуминиеви.

Praktis.bg се грижим за това дворното пространство да изглежда напълно завършено. Освен това ви предлагаме и не малко модели, които да паснат съвършено добре към обзавеждането на вашето заведение, било то сладкарница, кафене, ресторантче или друго.

Разгледайте мебелите за градина, които ще откриете в тази категория и купете онези от тях, които смятате, че отговарят на вашето търсене.

Градински маси – за какво да внимаваме, когато ги избираме

Тук ще откриете наистина много и най-разнообразни модели градински маси. Общото помежду им е, че всички те изпълняват една и съща функция, а именно да осигурят площ, където да поставим храни, напитки, пепелник и всички друго, което пожелаем.

Разбира се, както и сами можете да забележите, много от моделите са дело на един и същи производител.

Това е така, поради простата причина, че от дълго време насам работим в пряко сътрудничество с доказани вече брандове и познаваме съвършено добре технологиите, с които те си служат. Независимо дали търсите пейки, столове или цели сетове - за нас това е достатъчна гаранция, която можем да предложим на крайния потребител.

Някои от масите със стъклен плот, а други не. За един кръг от клиенти стъклото придава завършеност на цялостния екстериор, а за други е поп-капризен материал. Ние сме в готовност да гарантираме, че дори след продължителна експлоатация, стъклото няма да се счупи току–така.

То е закалено и издържа на наистина сериозни натоварвания. Не е случайност това, че много от клиентите го избират при обзавеждането на заведения, сладкарници и кафенета.

Цветните градински маси са изключително подходящи както за места, посещавано от много хора, така и за домашно ползване. Те разпръскват настроение около себе си и декорирани с подходящите възглавници, могат съвсем спокойно да се превърнат в акцент на цялата градина.

Когато ви предстои да избирате една такава мебел е нужно да помислите най-вече за размерите. Добре би било да съчетаете масата със столовете. Купете обзавеждане, което да позволи на столовете да се прибират под масата, когато не биват използвани.

Ако сте от хората, които нямат почти никаква информация, свързана със спецификите и характеристиките на този клас мебели, предлагаме ви да се консултирате с опитните ни продавач–консултанти, които са винаги в готовност да ви съдействат.

Защо да изберете Praktis.bg

Избирайки да пазарувате от напия онлайн магазин, вие автоматично избирате да се доверите на опитни професионалисти, които са се доказали в тази сфера. Нашето име е разпознаваемо и това не е случайно.

От десетилетия насам ние градим престиж и сме истински щастливи, че до настоящия момент не сме ви разочаровали.

Покупката на градински маси е също толкова важна, колкото и тази на столове. Трябва да действате акуратно, да мислите трезво и да пресметнете добре от какви модели, размери, материали, дизайни и т.н. се нуждаете.

Praktis.bg сме в готовност да ви предложим модерно решение при обзавеждането на вашата градина. Избирайки нас, вие си осигурявате възможността да се потопите в релакс и спокойствие, заобиколени от чист въздух!

Често задавани въпроси за градински маси

Кои маси са подходящи за градината?
Кой е най-подходящият материал за градински маси?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: