Декоративни арки и цветарници

Декорацията за една градина е като аксесоарите за една жена, може и без тях, но нещата сякаш стават по-завършени ако ги има.

Това е възможността ви да разнообразите визията на градина, външно пространство или тераса, като тук на Praktis.bg можете да намерите най-различни видове декоративни акри и цветарници.

Разнообразието от декоративни арки и цветарници е здравословно

Макар и да има стабилност в монотонността, разнообразието е полезно за погледа, създава различно усещане и придава естетическа обособеност.

За това при нас можете да намерите най-различни цветарници – от най-обичайни кошници за сандъци до изискани и орнаментирани акри за пълзящи цветя.

Изборът е във вашите ръце, това, което ние ви предлагаме е голям диапазон от варианти като единственият лимит тук е вашето въображение и иде – при нас можете да осъществите най-различни проекти.

Имате възможност да дадете живот на дори най-семплите неща като не е нужно да правите компромис със собствените си вдъхновения.

С нашата селекция можете да постигнете много, като имате достъп до наистина богато разнообразие от различни по размер и технични показатели цветарници.

Някои са на множество етажи, други са семпли с варианти за две саксии, като предлагат безопасно окачване за висящи градини.

Разнообразете вашата градина или тераса

Това, че живеете в апартамент не означава, че трябва да се лишавате от красотата на цветята или подбрани саксии с билки. Най-вероятно сте виждали красиви изпълнения по терасите на апартаменти в цяла България – с наличното при нас можете да постигнете всевъзможни декоративни аранжименти.

Всяка закачалка предоставя достатъчно здравина на металната конструкция и значително подсигурява вашите цветя, дори и ако решите да ги извадите извън перилата на самата тераса.

Поливането така става значително по-лесно, като красотата на вашите избори стават очевидни не само на вас, но и вашите съседи.

В градинският ни център можете да намерите всякакви подходящи цветя и саксии, които да паснат на цветовете на избраните от вас закачалки и цветарници.

Декоративни арки и цветарници

Тук също можете да се възползвате от арки и цветарници подходящи за естественото пълзене на избрани видове растения. Инвестирайте времето си в розови храсти или бръшляни и използвайте здравината и дълготрайната подпора на добре изработени арки.

Така ще пресъздадете една наистина приказна атмосфера и ще превърнете дори най-обикновената градина в едно необикновено място за отдих. Комбинирайте различни дизайни и видове цветя, за да откроите конкретни места от вашата градина.

Всяка арка предлага дълготрайна стабилност на вашите растения, а различните цветарници могат да създадат усещането на една висяща градина. Не е нужна поддръжката им, тъй като са направени от материали издържащи на корозия и слънчева светлина.

С една малка инвестиция през нас вие можете да направите една перманентна част от вашата градина отличаваща се с ненадмината красота.

Използвайте естествените свойства на вашите растения и различните решетки или пълзящи елементи закачени за фасадата на сграда, за да пресъздадете едно старовремско усещане на всяко отворено пространство.

Възползвайте се от огромното разнообразие на избори при нас и пресъздайте вътрешното си усещане, с правилната употреба на нашите декоративни арки и цветарници можете да постигнете много.

От Praktis.bg разбираме, че човек има нужда от експресия на вътрешните си мечти, и това е причината да се гордеем толкова с нашата специална градинска селекция.

Често задавани въпроси за декоративни арки и цветарници

За какво служи градинската палисада?
Какви цветя са подходящи за декоративна арка?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: