Принадлежности за басейни

Чиста ли е водата? Няма как да не се запитате след около седмица с новия си басейн. За да сте спокойни, ето няколко лесни стъпки за перфектна поддръжка!

  1. Покривало.
  2. Комплект за почистване.
  3. Таблетки или препарат.

А като професионалисти ще ви издадем и една тайна: вземете си подложка за басейн и задължително помпа. Готови сте! Скачайте смело във водата!

Всичко това имате възможност да откриете в нашия онлайн магазин. Предлагаме ви истинска колоритна гама от всевъзможни продукти, в които да инвестирате парите си.

Похарчените средства няма да се окажат на вятъра, а вие ще се чувствате щастливи и удовлетворени, че сте осигурили пълноценна среда за вас и семейството ви.

Какво да знаем за всички тези принадлежности за басейни

Както и сами можете да видите, артикулите в този сектор не са никак малко. Предлагаме ви изключително разнообразни принадлежности за басейни, които да ви бъдат под ръка във всеки един момент.

Много хора си мислят, че след като закупят водно съоръжение, то единственото, изискващо се от тях, е да се възползват от функциите му. Важно е обаче да бъдете изключително прецизни и отговорни, когато става въпрос за почистването на водата, например.

Не забравяйте, че водата в басейна може да се окаже приятна среда за не малко видове бактерии. Те не бива да попадат в човешкото тяло, защото могат да доведат до какви ли не заболявания.

Ето и някои от основните принадлежности за басейни, които ще откриете в онлайн магазина ни:

Покривала;

Те са чудесен начин да предпазите водата от външни замърсители, като прах, паднали клони от дърветата, сухи листа, развявани от вятъра и много други замърсители налични в градината и двора.

Дори да не използвате вашето съоръжение в продължение на седмица или две, поради някаква причина, можете да го предпазите от всички тези замърсители, като поставите покривало над него.

Ние ви предлагаме наистина качествени модели покривала, които също биват изработени от утвърдени брандове, за които повечето от вас вече са чували. Цената не е висока и сме сигурни, че всеки потребител може да си позволи една такава инвестиция.

Подложки за басейни;

Те са много важни и от тях зависи продължителността на експлоатация на самия басейн. За предпочитане е водното съоръжение да бъде монтирано върху подложка за басейн.

Освен, че способства за изравняването на терена, тя допринася и за повече комфорт, който няма как да не забележите.

Отделно от всички тези си качества, подложките също така елиминират опасността от подхлъзване и нараняване, тъй като повърхността им е грапава и съобразена с това.

Помпи;

Има два вида. Едните служат за надуването на басейните, а другите за пречистването на водата в тях. И двете изобретения имат фундаментално значение за това забавление във вашия двор.

Дори да не сте решили да инвестирате в тях по едно и също време, нашият съвет е да си ги набавите и да са ви под ръка.

Какво ни кара да изберем Praktis.bg

Избираме Praktis.bg, защото магазинът ни осигурява достъп до изключително голямо разнообразие, включващо всевъзможни модели принадлежности за басейни.

Благодарение на тази категория успяваме да поддържаме съоръжението си в перфектен вид и да се радваме на кристално чиста вода.

Ние знаем от какво се нуждаете и ви го предлагаме на цени, достъпни за крайния потребител. Доверете ни се и няма да съжалявате за избора си!

Често задавани въпроси за принадлежности за басейни

Най-често ползвани принадлежности за басейн?
Кои са необходимите консумативи за поддръжка на басейни?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: