Съдомиялни машини

Ако до преди едно десетилетие познатите на всички съдомиялни машини са били считани за лукс или глезотия, днес те са неотлъчна част от обзавеждането на всяко домакинство.

Знаете, че автоматизацията на процеса позволява на домакините да отметнат не малко от задълженията си, докато друг се грижи за чистотата на съдовете и приборите.

Ние от Praktis.bg вярваме, че тези електроуреди са творение, създадено с цел да улесни модерния човек. Не е случайност това, че създадохме цяла една категория, в която поместихме значително много на брой съдомиялни, които можете да превърнете в своя собственост.

Какви са основните марки съдомиялни машини, които предлагаме

Знаете, че вече от дълги години сме на пазара и успяваме да предложим на потребителите наистина разнообразие от всевъзможни уреди, с които да улеснят ежедневните си процеси. Едни от най-утвърдените брандове, на които сме гласували доверие са Arielli и Gorenje.

Тяхното дългогодишно присъствие им е позволило да се докажат пред потребителя. Продуктите, които създават с помощта на високотехнологични процеси, са на достъпни цени и с гаранционен срок.

Как да изберем съдомиялна машина

Редица са факторите, способстващи за направата на оправдана покупка. За да бъдем колкото се може по-полезни на онези от вас, които са отделили време, за да прочетат информацията, ще селектираме най-значимите. Ето кои са те:

  • Вид на уреда;

Той може да бъде свободностоящ или предназначен за вграждане. Тук е нужно да помислите, съобразно свободното пространство в кухнята, както и личните си предпочитания. Моделите за вграждане обикновено се интегрират в някои от шкафовете в кухнята. Те са скрити и прибрани.

Свободностоящите уреди са част от обзавеждането. Все по-малко потребители залагат на тях, считайки, че ги лишават от пространство в помещението.

  • Консумация на вода;

Консумацията зависи от капацитета и големината на самата пералня или съдомиялна. Обикновено варира между 14 и 15 литра. Можете да откриете и много по-икономични варианти, които консумират близо 8-9 литра.

  • Консумация на електричество;

Ако уредът консумира по-малко количество вода, толкова по-икономичен е от към електричество.

  • Размери;

Тук е нужно да проявите сериозна прецизност, особено ако възнамерявате да си закупите модел за вграждане. Важно е уредът да пасне великолепно на очертанията на шкафа, така че да не се налага да преправяте обзавеждането.

Какво да знаем за самия монтаж

Монтажът, най-общо казано, не е обвързан със сложни процеси. Не е задължително да се възползвате от услугите на професионалист.

Единственото, изискващо се от вас да направите, е да нивелирате тази нова част от обзавеждането в кухнята, както и да я позиционирате на правилното място.

След това е важно да свържете съдомиялната към водопровода и канализационната система и всичко приключва до тук.

Защо да се доверите на Praktis.bg

Осигуряваме ви богато разнообразие от съдомиялни машини, които са чудесен начин да нанесете завършващия щрих на обзавеждането в кухнята. Работим в пряко сътрудничество с утвърдени производители, което ни позволява да гарантираме в качеството на нашите уреди.

Пазаруването е лесно, бързо и в удобно за потребителя време. Винаги можете да разчитате на съвет, даден от висококвалифициран продавач-консултант.

Избирайки Praktis.bg, вие автоматично си спестявате не малко време, което да инвестирате в далеч по-стойностни неща!

Често задавани въпроси за съдомиялни машини

Какви съдове не трябва да поставяме в съдомиялната машина?
Ефективни ли са наистина съдомиялните машини?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: