Хладилници

Всички сте виждали хладилници, знаете какво представляват те и какви са основните им функции. Този уред е задължителна част от обзавеждането на съвременната кухня.

Истината е, че ако тази едра бяла техника липсваше в домовете на хората, животът би бил доста неприятен, а ежедневието свързано с купища развалена храна.

Ако ви предстои да избирате хладилник или фризер и тепърва възнамерявате да посетите някои от магазините, за които имате добри референции, трябва да знаете, че съществуват редица простички правила, с които да се съобразите. Едва тогава новата придобивка ще ви носи максимални ефективност и удоволствие.

Как да изберем подходящи хладилници за кухнята

Няколко са особеностите, които оказват влияние върху цялостната работа на уреда. Ето какви са те:

Размер – ако не можете да се похвалите с прекалено просторна кухня, то за предпочитане е да се насочите към стандартните размери, които са 60х60х150 см.

Семействата с деца е за предпочитане да съгласуват с тях последния показател, за да може най-малките да имат достъп до горните рафтове на уреда за охлаждане и съхранение.

Брой нискотемпературни камери – моделите, които можете да откриете не само при нас, но и във всички останали специализирани магазини, са наистина разнообразни. Ще срещнете уреди с една, две или три камерни отделения.

Този критерий е важно да бъде съобразен с количеството храна, което планирате да съхранявате. Ако е по-малко, най-добре заложете на модел с една или две камери.

Допълнителни функции – допълнителните функции, най-общо, имат за цел да улеснят значително потребителя и да го поглезят. Те могат да бъдат неща като генератор за лед, антибактериално покритие, режим на шума или друго.

Какви модели ви предлагаме ние

В онлайн магазина ни ще попаднете на изключително качествени и атрактивни модели, които са дело на световни и доказани производители. Със сигурност имаме решение, отговарящо подобаващо на вашето индивидуално търсене.

Можете да си закупите хладилник с фризер или без. На ваше разположение са не малко предложения, разполагащи с горна или долна камера.

Изборът на вътрешни отделения е също толкова колоритен, колкото и всички останали. Можете да заложите на хладилник, който разполага с място за съхранение на напитките или на модел, който да бъде с две врати.

Ценовото разнообразие е със също толкова големи граници. Имаме наличност на стоки за всеки бюджет. Не виждаме причина да коментираме качеството на нашите електроуреди, тъй като те доказано са без аналог.

Защо да изберете нашият онлайн магазин

Ние от Praktis.bg умеем да създаваме удобство, комфорт и функционалност. За нас е от ключово значение да бъдем винаги от помощ на хората, които искат да постигнат уют и хармония в домовете си. В готовност сме да съдействаме безотказно, ако се нуждаете от консултация или съвет.

Нашите служители са добре обучени и предварително запознати със спецификите и характеристиките на електроуредите в този сектор.

Със сигурност имаме решение, отговарящо на вашето търсене. Не се колебайте да ни се доверите. При нас всичко се случва лесно, бързо, без да се налага да напускате уюта и комфорта, в които сте се разположили.

Само с 2-3 клика върху бутона на мишката можете да финализирате покупката си и няколко дни по-късно да се радвате на компанията на точно онези хладилници, за които винаги сте мечтали!

Често задавани въпроси за хладилници

Кое е по-добре: хладилник с фризер или 2 отделни уреда?
Кои са характеристиките на качествения хладилник?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: