Абсорбатори

Почти невъзможно е да си представим една съвременна кухня, без присъствието на абсорбатори или аспиратори в нея. Това е онзи електроуред, който успява да премахне неприятните миризми и да се погрижи за комфорта в помещенията.

Ако сте в търсене на перфектния модел, нужно е да се съобразите с функционалности и характеристики, както и не малко особености. В Praktis.bg ще се погрижим за това да ви информираме, с цел извършването на оправдана инвестиция.

Не забравяйте, че състоянието на въздуха в едно помещение до голяма степен е обвързано с настроението на обитателите, както и желанието за апетит. Това са само част от причините, заради които наистина си струва да инвестирате в тази кухненска техника.

Каква е съществената разлика между телескопични и стандартни абсорбатори и аспиратори

Когато избирате аспиратори едно от първите неща, с които е редно да се съобразите, е размерът на вашата кухня. Ако разполагате с малък кухненски кът, е по-разумно да заложите на компактен модел.

Телескопичните модели са чудесна алтернатива за кухни с ограничено свободно пространство. Освен това, моделите са изключително надеждни и лесни за употреба. Те предлагат не малко функции, от които имате възможност да се възползвате.

Отличават се от стандартните модели по това, че са вградени и панелът е плъзгащ се. Обикновено биват монтирани в шкафчето на кухненския модул и са много стилни като изпълнение. Успяват да се впишат към всяко интериорно обзавеждане, без изключения.

При стандартните липсва плъзгащ се панел. Активират се с помощта на копче. Можете сами да изберете режима на работа, в зависимост от това колко котлона използвате по време на готвене и с каква скорост желаете да премахнете миризмите.

Как да изберем подходящ размер

Един от на-важните критерии, по които трябва да бъдат избирани абсорбаторите, е пространството в кухнята. От него зависи колко комфортно ще се чувствате, докато сте се отдали на кулинарни дейности.

Компактните модели се справят отлично с основната си задача и съвсем спокойно можете да заложите на тях, ако кухнята е малка.

Масивните са подходящи за наистина големи помещения, каквито са професионалните кухни. Те биват избирани в случаи, в които по-малките абсорбатори и аспиратори не успяват да се справят с миризмите.

Praktis.bg – какви са нашите предимства

В нашия онлайн магазин ще се сблъскате с редица предимства, които много от останалите ни конкуренти не са в състояние да ви осигурят. Ето и някои от най-съществените:

  • Разнообразие от модели абсорбатори и аспиратори;
  • Изключително изгодни условия;
  • Филтри, спомагащи за по-лесно откриване на желана техника;
  • Възможност за пазаруване на изплащане;
  • Бърза доставка;
  • Коректно отношение.

Предлагаме на потребителя несравнимо богато разнообразие, включващо всевъзможни модели абсорбатори. Всички те се отличават с лекота на ползване и функционалност.

Ценовият диапазон е доста голям и сме сигурни, че имаме решение, отговарящо на индивидуалното ви търсене.

Избирайки да пазарувате от нас, вие ще спечелите много повече от качествени електроуреди. Ще допринесете за създаване на приятна атмосфера в домовете си.

Липсата на неприятни миризми ще подсили апетита на цялото семейство. Ще постигнете една напълно обзаведена кухня – такава, за каквато мечтаете от дълго време насам.

В случай, че се нуждаете от съвет или консултация, ние сме насреща да съдействаме!

Често задавани въпроси за абсорбатори и аспиратори

Как да подбера най-подходящия абсорбатор за моята кухня?
Кой е най-деликатният тип абсорбатори?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: