Въздуховоди

Вентилационната система и нейното изграждане са важни при обзавеждането на всяка съвременна баня. С помощта на качествени въздуховоди миризмите се извеждат от помещението и място за парата няма.

Вероятно много от вас нямат достатъчно познания в тази сфера и изпитват немалки затруднения при избора на подобен клас обзавеждане.

Ние от Praktis.bg се опиваме да отговорим подобаващо на всички търсения, изисквания и предпочитания. Една от основните ни цели е да ви съдействаме и да бъдем неотлъчно до вас, с цел постигане на мечтаната баня.

Днес ще ви разкажем малко повече за вентилационните системи, както и продуктите, които имате възможност да закупите от тази категория. Някои от тях са подходящи за по-малките санитарни помещения, докато други се вписват великолепно към просторните бани.

Какво са съвременните въздуховоди и каква е основната им функция

Както става ясно от изписаното до този момент, въздуховодите служат за отвеждането на парата, предотвратяват образуването на конденз и не позволяват на лошите миризми да навлизат в помещението. Те са ефикасен и евтин начин за постигане на уют и комфорт в мокрия кът у дома.

Благодарение на иновативните решения, които ще откриете в каталога ни, имате възможност да се лишите от куп неприятности в бъдеще.

Не ще се превърнете в свидетели на появили се по стените, плочките и тавана плесен и мухъл. Освен, че не са приятни на вид, те са враг и на здравословната среда за живот.

Самата вентилационна система се състои от алуминиеви или PVC въздуховоди. Те могат да бъдат в различна форма. Най-разпространени си остават към настоящия момент кръглите и правоъгълни модели.

Основната им функция е да спомогнат за преминаването на въздуха от санитарното помещение навън.

Самото предвижване на въздуха се случва с помощта на вентилатор. Сами решавате дали да бъде електрически или друг тип.

Тук добра идея е да се консултирате с опитния ни екип от квалифицирани специалисти. Информацията, която ще получите от тях, ще ви насочи към правилен продукт.

Можем ли сами да инсталираме тази част от обзавеждането

Да, напълно възможно е и сами да се справите с поставянето или подмяната на вентилационната система.

Единственото се изисква от вас да отстраните или разхлабите държащите скоби и след това да преминете към подмяната. Не ще видите затруднение при снаждането на сглобките.

Бъдете внимателни, докато боравите с компонентите. Стремете се да не нарушавате останалата част от самата конструкция.

Какви въздуховоди ще откриете при нас

Ние сме един от малкото магазини в страната, които са специализирани в продажбата на тези компоненти, служещи за изграждането на вентилационни системи.

Работим в пряко сътрудничество с реномирани и утвърдени производители, което ни позволява да бъдем с една крачка пред останалите.

Продуктите в този сектор са издържали всички тестове за качество и стандартизация. Те са най-доброто, което вашата баня може да получи, така че въздухът да не бъде застоял и наситен с неприятни миризми.

Предлагаме на вниманието на потребителя:

  • Плоски модели от PVC материал;
  • Кръгли модели;
  • Алуминиеви;
  • Гъвкави въздуховоди;
  • Снаждащи елементи;
  • Преходници.

Praktis.bg знаем как да допринесем за изграждането на здравословна и приятна среда във вашите бани и тоалетни. Отлично познаваме този клас обзавеждане и сме в готовност да ви осигурим най-доброто, от което се нуждаете.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: