Вентилатори за баня

Неслучайно банята бива наричана „мокро помещение”. В нея непрестанно протичат водни ритуали и затова е важно да се поставят вентилатори за баня, които бързо да прогонват парите.

Ако не помислите за качествена и надеждна вентилация навреме, твърде вероятно е да станете свидетели на плесен и мухъл по плочките, тавана, стените.

Ние от Praktis.bg сме се погрижили за това до вас да достигат изключително модерни, функционални и качествени вентилатори за баня, от които да се възползвате. Те са съобразени с всички изисквания, относно дебит, размери, капацитет, отвор и прочие.

Какво представляват вентилаторите за баня и как да изберем подходящ

Те са създадени с цел да улавят влагата. Задължителна част са от обзавеждането на онези мокри помещения, в които няма прозорци или проветряването е минимално.

Различните режими на работа, както и автоматичната клапа са част от предимствата на някои модели. Дизайнът варира от семпли предложения до красиви модели, които чудесно се вписват към интериора.

Помнете, че проветряването е нужно не само за навлизането на свеж въздух, но и за отвеждането на парата. По този начин се предотвратява образуването на мухъл и конденз в санитарните помещения.

Ако вашата баня е по-просторна, то можете съвсем спокойно да поставите не един, а цели два вентилатора. Така, автоматично ще забравите за застоелия въздух и неприятните миризми.

Друг важен момент при избора на тази част от обзавеждането за бани и тоалетни е мястото, където планирате да го поставите.

За да се получи пълноценен въздухообмен, той трябва да се постави в най-отдалечената точка в помещението, съобразно мястото, от където навлиза свеж въздух.

За предпочитане е да инвестирате в модел, който има обратна клапа. По този начин няма да позволите на неприятните миризми да си проправят път в банята.

Какви модели ви предлагаме ние

Специализирани сме в продажбата на обзавеждане на мокри помещения, било то бани или тоалетни. При нас ще откриете всичко онова, от което се нуждаете, от А до Я.

Добрата новина е, че работим в пряко сътрудничество с известни и реномирани производители, позволяващо ни да гарантираме в качеството на разнообразните продукти.

Получавате привилегията да нанесете завършващ щрих на самото обзавеждане, без дори да се налага да инвестирате цяла една заплата.

Ние успяхме да балансираме съвършено добре два основни фактора – качество и цена. Клиентите ни се чувстват удовлетворени и доволни от избора си.

Моделите са семпли, класически, някой от тях съвсем спокойно могат да се превърнат в основен акцент в интериора. Цветовото разнообразие не отстъпва на функции и специфики. Лесно е да пазарувате от нас, защото имаме решение за всяко санитарно помещение.

Защо да се доверите на Praktis.bg

Изключително много държим на това клиентът да се чувства щастлив, след като пазарува от избраната категория. В случай, че имате запитвания, то квалифицирани служители са на разположение по всяко време, с цел решаване на сложния казус.

Поръчката е лесна, а покупката приятна. Крайният резултат в банята отговаря на първоначалните ви очаквания. Ние умеем да създаваме не само комфорт и уют, но и да сбъдваме мечти. С нас обзавеждането в домовете е истинско забавление. Доверете ни се и няма да ви разочароваме!

Заслужават ли си парите смарт вентилаторите за баня?
Каква е функцията на клапаните за обратна тяга във новите вентилатори за баня?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: